Kada je glumica Jessica Alba pokrenula svoj brend Honest 2011. godine, rijetko tko je mogao zamisliti da će se iz njega razviti velika i uspješna kompanija. Jessica je nedavno sudjelovala na ceremoniji otvaranja trgovine dionicama na burzi Nasdaq, a isti dan su dionice njezine kompanije puštene u prodaju prvi put.

Pokazalo se da je novi poslovni potez bio odličan - tržišna vrijednost The Honest Company, Inc. narasla je na 2,68 milijardi dolara, a Jessica je postala bogatija za 130 milijuna dolara koliko sada iznosi vrijednost njezina udjela.

Slavnu ljepoticu sve manje viđamo na filmskim i televizijskim setovima, a sve više u sjedištu kompanije. Jessicu su paparazzi ulovili na povratku s poslovnih sastanaka, u trenutku kad je odrađivala video-poziv.

Kraljica ležernih kombinacija bila je odjevena u smeđu slip suknju i udobnu široku bijelu košulju dugih rukava, a na nogama je imala tenisice brenda Converse.

Nosila je Chuck Taylor All Star model s platformom koji se od klasičnih All Star modela razlikuje po debljem potplatu, a i napravljen je od čvršće gume i platna.

Bijele starke...

glasova:

Starke u bijeloj boji u jednom trenutku bile su toliko popularne u našoj zemlji da nam se činilo kako ih nosi svaka druga žena. Primijetili su to i momci iz hrvatskog hip hop sastava Dječaci koji su opjevali ovaj model Conversovih tenisica u svom hitu Bile starke.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju