Američka glumica i poduzetnica Jessica Alba gostovala je u emisiji "Good Morning America".

Galerija Jessica Alba Jessica nosi torbu brenda L\'Afshar Jessica Alba +3 Topshop, 25 funti

Jessica je u emisiji predstavila svoju novu seriju "L.A.’s Finest", televizijski spin-off filmske franšize "Bad Boys", u kojoj glumi s Gabrielle Union.

Povratak na male ekrane 38-godišnja Jessica obilježila je nizom promotivnih pojavljivanja u sklopu kojih je pokazala nekoliko sjajnih odjevnih kombinacija, a za "Good Morning America" odabrala je kombinaciju sastavljenu od topa i suknje s potpisom brenda Proenza Schouler.

Jessica nosi torbu brenda L\'Afshar Jessica nosi torbu brenda L\'Afshar (Foto: Profimedia/LAfshar)

Nadopunila ju je jednostavnim salonkama i efektnom torbom. U pitanju je polukružni model s jednom ručkom brenda L’Afshar.
Upravo su takve torbe s jednom ručkom posljednjih sezona vrlo tražene među trendsetericama.

Umjesto klasične dvije ručke postavljene vodoravno na stranicama torbe, kod ovog modela nailazimo jednu obrnutu okomito postavljenu ručku zbog koje torba poprima vrlo zanimljiv izgled.

Sviđaju li vam se modeli torbi s ovakvim tipom ručke?

glasova:

I dok se nekim ženama ovakvo dizajnersko rješenje jako sviđa, mnogo je onih koje ne bi posegnule za ovakvom torbom jer ipak preferiraju modele s klasično postavljenim ručkama.

Ako ste dio prvog tima i voljeli biste imati jednu torbu po uzoru na Jessicu, u galeriji pronađite nekoliko modela koje smo izdvojili za vas iz ponude trgovina.

Torba brenda Topshop, 25 funti (214 kuna) Torba brenda Topshop, 25 funti (214 kuna) (Foto: Topshop)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju