Uloga u novoj seriji „L.A.'s Finest“ vratila je Jessicu Albu na male ekrane. Međutim, glumica nije zapustila ni svoju poduzetničku karijeru.

Galerija Jessica Alba Jessica u točkastoj haljini i gladijatoricama Gladijatorica s drvenom potpeticom +0 Jessica Alba

Gostovala je u programu online platforme "Amazon Prime" kako bi predstavila proizvode svog brenda "Honest" osnovanog 2011. godine.

Pokrenula sam kompaniju s ovom idejom. Sve što dotakne vas i vašu obitelj, sve u vašem domu, ne smije biti toksično, mora biti učinkovito, mora lijepo izgledati i mora biti pristupačne cijene, kazala je jednom prilikom Jessica.

Jessica Alba Jessica Alba (Foto: Profimedia)

Lijepa 38-godišnjakinja za ovu je prigodu odabrala pomalo romantičnu ljetnu kombinaciju. Nosila je lepršavu haljinu ženstvenog kroja s upečatljivim točkastim uzorkom koju je kombinirala s gladijatoricama i jednostavnom crnom torbicom.

Sve dame koje vole ovakve modele sandala na vezanje sigurno dobro znaju da je potrebno dosta truda kako bi se izbjeglo stvaranje tragova vezica na nogama koji nastaju uslijed izlaganja suncu. Ako u njima puno vremena provedemo na suncu, bijeli tragovi gotovo su neizbježni, pogotovo u situacijama kada kožu nismo zaštitili kremom sa zaštitnim faktorom.

Upravo je to jedan od razloga zbog kojeg mnoge žene izbjegavaju takav tip sandala i biraju klasičnije modele s manje vezica i remenčića.

Gladijatorica s drvenom potpeticom Gladijatorica s drvenom potpeticom (Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE I:

Od 57 do 199 kuna: 15 modela sandala s potpeticom na sniženju Deichmann, 114 kuna Ego, 9,99 funti (82 kune) Pull & Bear, 99 kuna +12 Azalea Wang, 199 kuna

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju