Jessica Alba s kćerima Honor Marie i Haven Garner vratila se s ljetovanja, a za povratak kući lijepa glumica, koja sa suprugom Cashom Warrenom čeka treća dijete, izabrala je najudobnije odjevno izdanje kao "za po doma"

Glumica Jessica Alba u drugom je stanju pa ne čudi da bira što udobnije odjevne kombinacije u kojima ama baš ništa ne steže.

Trudna Jessica Alba željela je da tijekom leta avionom ima što veći komfor pa je izabrala kombinaciju 'za po doma' u kojoj se svaka žena osjeća najudobnije

Tako je za povratak kući s ljetovanja na Havajima odjenula široke crne hlače te široku majicu boje pijeska, ispod koje je nosila i crnu majicu. Preskočila je i visoke potpetice te obula vrlo udobne ravne natikače.

Slavna 36-godišnjakinja sa svojim kćerima 9-godišnjom Honor Marie i 5-godišnjom Haven Garner snimljena je na aerodromu u Los Angelesu. Jasno je da je lijepa trudnica željela da tijekom leta avionom ima što veći komfor pa je izabrala kombinaciju "za po doma" u kojoj se svaka žena osjeća najudobnije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju