Elegantna večer zahtijeva jednako elegantan stajling koji uključuje savršen make-up, lijepu frizuru, raskošan nakit, savršenu toaletu i nezaobilazne štikle. Sve od spomenutog za premijeru novog nastavka filma 'Igre gladi' imala je Jessica Simpson. No uz sav glamur lijepoj plavuši nedostajao je samo jedan detalj, koji u trenu može pokvariti cjelokupan dojam


Jessica Simpson
za šetnju crvenim tepihom odabrala je zlatnu haljinu grčkog stila uz koju su se savršeno uklopile sandale na visoku potpeticu, nakit i clutch torbica. No glamurozna toaleta bila je ukrašena još jednim zanimljivim detaljem.

Riječ je o visokom prorezu koji doseže gotovo do prepona, a koji u elegantan stajling u trenu može unijeti dašak seksepila, ali jedino ako se prikaže na dobar način, što lijepoj Jessici baš i nije pošlo za rukom.

Naime, u želji da maksimalno istakne čari haljine i svoje istesane linije, atraktivna plavuša je zauzela pomalo nespretnu i nimalo elegantnu pozu koja nije laskala glamuroznom stajlingu.

Sličan problem prije dvije godine na dodjeli nagrade Oscar imala je i Angelina Jolie, a njezina poza u crnoj haljini jednako naglašenog proreza, kroz koji je neprirodno ispružila nogu ostala je zapamćena i dan danas.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju