Kada odlaze na crveni tepih slavni parovi trude se stilski uskladiti. Nerijetko ćemo vidjeti slavne muškarce kako poziraju u odijelu i kravati čija boja odgovara nijansi haljine njihove partnerice.

Galerija Slavni parovi s istom frizurom - 1 Slavni parovi s istom frizurom - 3 Slavni parovi s istom frizurom - 4 +6 Identične frizure Ryana Seacresta i bivše djevojke Julianne Hough

Neki će parovi uskladiti i nakit te modne dodatke, no rijetko tko će se odlučiti na istu frizuru. No ima i takvih parova.

Brad Pitt obožava nositi istu frizuru kao i njegove partnerice. Potkraj devedesetih imao je istu kratko podšišanu frizuru kao i njegova tadašnja djevojka Gwyneth Paltrow, a dekadu kasniju duge je uvojke začešljavao na isti način kao i majka njegove djece – Angelina Jolie.

Slavni holivudski supružnici koji izgledaju poput brata i sestre - 1 10 slavnih holivudskih parova koji izgledaju poput brata i sestre

Lauryn Hill rodila je petoro djece Rohanu Marleyju, a dobar dio njihove veze imali su istu frizuru – dreadlockse do ramena. Voditeljica i pjevačica Kelly Osbourne s bivšim zaručnikom Luke Worallom dijelila je vrlo sličnu frizuru, ali i ljubav prema blajhu.

Tko je kroz godine imao vrlo slične frizure sa svojim partnerima, provjerite u našoj fotogaleriji, a potom dajte svoj glas u našoj anketi.

Ankete

(8343) Kako biste ocijenili parove koji nose istu frizuru?

rezultati povratak glasova197
rezultati

Slavni parovi s istom frizurom - 7 Halle Berry nosila je vrlo sličnu frizuru kao i njezin bivši suprug Olivier Martinez (Foto: Profimedia.hr / Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju