Mnogi misle kako bi moda trebala biti igra bez pravila, ali neki se s tim ne slažu i rado bi nametnuli određene zabrane kada je u pitanju odjeća

Iako bismo život bismo trebali živjeti u uvjerenju da nikada nismo prestari za ono što nas veseli, ispitanici u jednoj britanskoj online anketi odlučili su postaviti određene dobne granice u raznim kategorijama.

Ispitanici u jednoj anketi odlučili su postaviti određene dobne granice u raznim kategorijama.

Na primjer, rezultati ankete pokazali su da ispitanici smatraju kako smo nakon 45. godine prestari za glazbene festivale, a nakon 47. za društvene mreže poput Facebooka i Twittera.

Korisnice društvenih mreža najviše su naljutili rezultati vezani uz sljedeća dva pitanja: kada su žene prestare za nošenje skinny traperica i kada bi trebale odrezati dugu kosu?

Ispitanici smatraju da nakon 47. godine žena nema što raditi u skinny trapericama, a nakon 46. godine života trebale bi odrezati dugu kosu.

Kakva glupost, ljudi koji tako misle žive u jednom malom ograničenom svijetu u kojem nitko ne vodi računa o vlastitim željama i potrebama. Nosit ću traperice i s 90. godina što god drugi mislili o tome, napisala je jedna korisnica Facebooka.

Ankete

(6179) Jesu li žene prestare za skinny traperice nakon 47. godine?

rezultati povratak glasova4134
rezultati

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju