Mnogi misle kako bi moda trebala biti igra bez pravila, ali neki se s tim ne slažu i rado bi nametnuli određene zabrane kada je u pitanju odjeća

Iako bismo život bismo trebali živjeti u uvjerenju da nikada nismo prestari za ono što nas veseli, ispitanici u jednoj britanskoj online anketi odlučili su postaviti određene dobne granice u raznim kategorijama.

Ispitanici u jednoj anketi odlučili su postaviti određene dobne granice u raznim kategorijama.

Na primjer, rezultati ankete pokazali su da ispitanici smatraju kako smo nakon 45. godine prestari za glazbene festivale, a nakon 47. za društvene mreže poput Facebooka i Twittera.

Korisnice društvenih mreža najviše su naljutili rezultati vezani uz sljedeća dva pitanja: kada su žene prestare za nošenje skinny traperica i kada bi trebale odrezati dugu kosu?

Ispitanici smatraju da nakon 47. godine žena nema što raditi u skinny trapericama, a nakon 46. godine života trebale bi odrezati dugu kosu.

Kakva glupost, ljudi koji tako misle žive u jednom malom ograničenom svijetu u kojem nitko ne vodi računa o vlastitim željama i potrebama. Nosit ću traperice i s 90. godina što god drugi mislili o tome, napisala je jedna korisnica Facebooka.

Jesu li žene prestare za skinny traperice nakon 47. godine?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju