U Bijeloj kući upriličena je svečana dodjela priznanja učiteljima godine. Tabatha Rosproy iz Kanzasa izabrana je za učiteljicu 2020., a Juliana Urtubey iz Las Vegasa za učiteljicu 2021. godine. Svečanost je održana na travnjaku Bijele kuće uz domaćine, Jill i Joea Bidena.

Galerija Jill Biden u golim štiklama modne kuće Valentino - 6 Jill Biden u golim štiklama modne kuće Valentino - 1 Jill Biden u golim štiklama modne kuće Valentino - 3 +2 Iste štikle Jill Biden već je nosila u lipnju kada se susrela s Catherine Middleton

Zajednička dodjela priznanja učiteljicama godine održana je za 2020. i 2021. godinu jer je je lani bila odgođena zbog pandemije. I sama profesorskog zvanja, Jill Biden održala je govore u kojima je pohvalila izvrsnost dviju najboljih učiteljica, a osim Tabathe Rosproy i Juliane Urtubey, priznanja za svoju izvrsnost u predavanju i predanost u podučavanju učenika dobilo je još oko stotinu učitelja i profesora.

Jill Biden u golim štiklama modne kuće Valentino - 1 Jill Biden u golim štiklama modne kuće Valentino (Foto: AFP)

Za ovaj važan trenutak prva dama SAD-a odabrala je decentnu eleganciju odjevena u ljubičastu haljinu A kroja duljine tik do ispod koljena. Detalj u obliku satenske vrpce na predjelu struka i na rubovima rukava kreaciji daje dodatan dašak otmjenosti.

Jill Biden i kraljica Rania susrele su se u Bijeloj kući - 4 Jill Biden i kraljica Rania: Tko je odabrao bolji stajling za susret u Bijeloj kući?

Uz damsku haljinu Jill je nosila štikle boje kože s otvorenom petom modne kuće Valentino. Lakirane polu-sandale na špic ukrašene su slovom V, prepoznatljivim logom talijanske luksuzne kuće, a riječ je o modelu koji sjajno ide uz fine haljine, ali i obične traperice.

Jill Biden: Tako obične cipele koje žene ne bi mijenjale za nijedan drugi model Jill Biden u popularnim cipelama - 4 Jill Biden u popularnim cipelama - 1 Jill Biden u popularnim cipelama - 3 +2 Jill Biden u popularnim cipelama - 2

Jill Biden u kožnatim hlačama - 4 Jill Biden: Kožnate skinny hlače koje pomlađuju svaku odjevnu kombinaciju

Iste štikle, koje se zbog imitiranja boje kože nazivaju i golima, Jill Biden već je nosila u lipnju kada se susrela s Catherine Middleton tijekom održavanja samita G7 u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Jill Biden u golim štiklama modne kuće Valentino - 5 Iste štikle Jill Biden već je nosila u lipnju kada se susrela s Catherine Middleton (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju