Jill i Joe Biden prisustvovali su misi u crkvi St. Joseph on the Brandywine koja se nalazi u gradu Wilmingtonu u Delawareu, američkoj saveznoj državi u kojoj je predsjednik SAD-a odrastao. Predsjednički par fotografiran je dok je prolazio grobljem u blizini crkve, a prva dama opet je privukla pažnju svojim odjevnim izborom.

Galerija Jill Biden u popularnim cipelama - 4 Jill Biden u popularnim cipelama - 1 Jill Biden u popularnim cipelama - 3 +2 Jill Biden u balerinkama

Za odlazak na misu Jill Biden odabrala je decentnu eleganciju odjevena u dugu haljinu s kratkim rukavima. Crna haljina s krupnim cvjetnim uzorkom u bijeloj boji u donjem je dijelu lijepo lepršava te ima pojas oko struka.

Prva dama SAD-a nosila ju je uz kožnate crne balerinke s prošivima, cipele koje mnoge žene vole nositi i ne bi ih mijenjale za niti jedan drugi model. To i ne čudi jer se balerinke mogu nositi u toliko raznoraznih kombinacija, a uvijek izgledaju slatko i ženstveno.

Jill Biden: Opasno dobre štikle uz koje su dovoljne i najobičnije traperice Jill Biden u opasno dobrim štiklama - 5 Jill Biden u opasno dobrim štiklama - 1 Jill Biden u opasno dobrim štiklama - 4 +7 Jill Biden u opasno dobrim štiklama - 3

Jill Biden i kraljica Rania susrele su se u Bijeloj kući - 4 Jill Biden i kraljica Rania: Tko je odabrao bolji stajling za susret u Bijeloj kući?

Svi modeli balerinki su popularni, bilo u raznim bojama, ukrašene nekim zgodnim detaljem ili ovakve jednostavne, obične crne kakve nosi Jill. Crno-bijeli stajling Jill Biden "razbila" je s malo žute boje u obliku pletene clutch torbice.

Jill Biden u popularnim cipelama - 3 Jill Biden nosi kožnate crne balerinke (Foto: Guliver image, AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju