Jill Biden uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima. Prva dama Sjedinjenih Američkih Država ljubiteljica je klasičnih odjevnih komada, ali se ne boji pomaknuti granice i nositi odvažnije modele haljina i kostima.

Galerija Jill Biden Jill Biden u haljini modne kuće Chloé Jill Biden u Bijeloj kući +0 Chloé midi haljina, 1856 eura

Jill Biden plijenila je pažnju svojim modnim izborom i za sudjelovanje na summitu o kibernetičkoj sigurnosti u američkim školama, a koja je nedavno održana u Istočnoj sobi Bijele kuće u Washingtonu.

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država za ovu je priliku odjenula midi haljinu iz kolekcije luksuzne modne kuće Chloé za jesen/zimu 2023./2024. godine koja je napravljena od organski proizvedene svile s Madagaskara.

Jill Biden u haljini modne kuće Chloé Jill Biden u haljini modne kuće Chloé (Foto: Profimedia)

Živahni grafički motiv i jarke boje čine ovu kreaciju Gabriele Hearst koja je nadahnuta radom barokne slikarice Artemisije Gentileschi vrlo, vrlo upečatljivim izborom, te je s nje teško skrenuti pogled bez obzira tko ju nosi.

Haljina ima duge rukave, skrivene gumbe na prednjem dijelu i lepršavu suknju A kroja. U struku se veže remenom s kopčom napravljenom od iste tkanine kako bi se dodatno naglasila ženstvena silueta.

Chloé midi haljina, 1856 eura Chloé midi haljina, 1856 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Jill Biden haljinu je kombinirala s klasičnim crnim štiklama u kojima žene uvijek izgledaju dotjerano, a cijelo izdanje zaokružila je s nekoliko pomno odabranih komada nakita od zlata.

Brigitte Macron i Jill Biden: Odlučite koja je prva dama odabrala bolju kombinaciju za susret u Parizu Brigitte Macron i Jill Biden susrele su se u Parizu - 6 Brigitte Macron i Jill Biden susrele su se u Parizu - 5 Brigitte Macron i Jill Biden susrele su se u Parizu - 8 +4 Brigitte Macron i Jill Biden susrele su se u Parizu - 7

Jill Biden na krunidbu je stigla u plavom kompletu i nepogrešivim štiklama Jill Biden na krunidbi Charlesa III. Jill Biden na krunidbii Charlesa III. - 2 Jill Biden na krunidbi Charlesa III. +2 Jill Biden na krunidbi Charlesa III. - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju