Istim crvenim tepihom, nakon šest godina od posljednjeg zajedničkog pojavljivanja, prošetale su glumice Jennifer Aniston i Angelina Jolie. Aniston u vatrenoj crvenoj kombinaciji koja hrabro otkriva dekolte, Jolie u srebrnoj elegantnoj sirena haljini

Jennifer Aniston i Angelina Jolie na dodjeli nagrada Critics' Choice Awards, privukle su pažnju znatiželjnika zainteresiranih za možda najveće holivudske 'suparnice'.

Angelina u toaleti Versace koja je naglasila njezin struk i vitku liniju. Jennifer se pak odvažila i u crvenom odijelu pokazala kako se nosi duboko rezani sako na goli torzo. Jedini modni dodatak na Guccijevo odijelo bila je ogrlica Fred Leighton and Amrit. Modna maherica koja zna kako izgledati besprijekorno figuru je dodatno naglasila Christian Louboutin štiklama.

Više mi se sviđa modni odabir:

glasova:



Inače ovo je prvi veliki događaj na koji su došle obje glumice od 81. dodjele Oscara 2009 godine. Na svečanoj večeri obje glumice sjedile su u prvom redu, a od bliskog susreta kojeg su tijekom cijele večeri spretno izbjegavale dijelila su ih tek dva stola.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju