Prošlo je 11 godina otkako smo Carrie Bradshaw i ekipu posljednji put vidjeli na velikim ekranima, a sada je napokon objavljeno i kada ćemo ih opet gledati i na malim ekranima.

Galerija Sarah Jessica Parker na setu nove serije Sarah Jessica Parker na setu nove serije Sarah Jessica Parker na setu serije And Just Like That +3 Poljubac na setu serije And Just Like That - 6

"And Just Like That", reboot kultne serije "Seks i grad", premijeru će doživjeti 9. prosinca kada će biti prikazane prve dvije epizode.

Zatim ćemo u narednih osam tjedana gledati ostatak od ukupno 10 novih epizoda.

Kristin Davis, Sarah Jessica Parker i Cynthia Nixon "Kako ona to izgleda?": Zamislite svijet u kojem se međusobno ne napadamo ni zbog bora ni zbog filera

Kažu da se neke stvari nikad ne mijenjaju, ali istina je da je život pun iznenađenja, govori Carrie u novom službenom teaseru u kojem smo vidjeli i brojne nove likove koji će se pridružiti Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirandi (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristin Davis).

Najveće iznenađenje serije već znamo - u njoj neće biti Kim Cattrall koja je u originalu utjelovila obožavanu Samanthu Jones.

U nastavku pogledajte teaser za "And Just Like That".

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju