JUB i ove godine javnosti predstavlja najnovije trendove modnih boja za stvaranje interijera koji odražavaju našu blisku povezanost s prirodom, a istovremeno nude toplinu i mekoću nijansi u našim životnim prostorima.

Za sve vas koji ove jeseni namjeravate dekorativno obnoviti stambene prostore i šareno osvježiti zidne površine u svom domu, JUB preporučuje odabir prekrasne svilenkasto zelene nijanse Faith 75 –190C iz ton karte boja JUB Favorite Feelings koja intuitivno povezuje, opušta i umiruje.

JUB već treću godinu zaredom priprema izbor boje godine s kojim javnosti prezentira trenutne trendove boja. Boju za 2021. odabrala je JUB-ova arhitektica Nastja Iskra, specijalistica za dizajn prostora.

JUB-ova boja 2021. Faith 75 – 190C bit će izvrstan odabir za spavaće sobe, dnevne sobe ili kućne urede, a njezina mekana elegancija također će se lijepo uklopiti s kuhinjskim elementima ili keramičkim pločicama.

Odabrana svilenkasto zelena nijansa Faith 75 – 190C nijansa Faith 190C nudi vam beskrajne mogućnosti kombiniranja. Prirodni karakter i svježinu nijanse lijepo nadopunjuju srodne nijanse iz hladnog spektra ljestvice boja, kao i drveni detalji u obliku namještaja te podnih i zidnih obloga. Prigušena zelena nijansa može se jednostavno kombinirati sa živahnijim komplementarnim bojama poput narančaste i cigleno crvene, što će unijeti više dinamike u prostor i naglasiti njegov dizajn.

Naravno, nijansa se također može savršeno kombinirati s mnogim inovativnim elementima ili modernim kultnim proizvodima u našim životnim prostorima. Ovisno o namjeni prostora, pojedinačno obojane površine također bi mogle biti istaknute u kombinaciji s odabranim materijalima poput drveta, keramike, kamena ili metala, čije se iluzije tekstura danas mogu lako postići i prikazati u prostoriji različitim dekorativnim tehnikama.

Za više inspiracija ili informaciju o trgovačkoj mreži posjeti www.jub.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju