U hotelu Beverly Hilton održala se 76. dodjela nagrada Zlatni globus. Kako to obično biva nakon ovakvih događanja, osim pobjednika najviše se priča o odjevnim kombinacijama s crvenog tepiha.

Galerija Julia Roberts na 76. dodjeli Zlatnih globusa - 1 Julia Roberts na 76. dodjeli Zlatnih globusa - 3 Julia Roberts na 76. dodjeli Zlatnih globusa - 2 +0 Julia Roberts na 76. dodjeli Zlatnih globusa

Kako se istaknuti u moru glamuroznih večernjih toaleta, najbolje zna Julia Roberts. Naime, filmska diva koja je ove godine bila nominirana u kategoriji najbolje glavne glumice u dramskoj seriji, na dodjelu je stigla u – hlačama.

Julia Roberts na 76. dodjeli Zlatnih globusa - 3 Julia Roberts na 76. dodjeli Zlatnih globusa - 3 (Foto: Getty Images)

One su rijetko odabir slavnih dama u ovakvim prigodama pa je efekt iznenađenja zagarantiran. Julia je nosila dvodijelnu kreaciju britanske dizajnerice Stelle McCartney sastavljenu od elegantnih crnih hlača i topa s plaštem od tila u boji kože, opasanog remenom iste nijanse.

Jednostavne crne štikle s tankim remenčićima sjajno su se uklopile u ovo izdanje zaokruženo zanimljivim komadima nakita, među kojima je bio čak i prsten na nožnim prstima koji je naglasio zlatnu pedikuru glumice.

Julia Roberts na 76. dodjeli Zlatnih globusa - 1 Julia Roberts na 76. dodjeli Zlatnih globusa - 1 (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju