Julia Roberts uvijek privlači pozornost svojim odjevnim kombinacijama, a pogotovo kada pozira u raskošnim kreacijama na crvenom tepihu.

Galerija Julia Roberts na londonskoj premijeri novog filma Ticket to Paradise - 2 Julia Roberts na londonskoj premijeri novog filma Ticket to Paradise - 3 Julia Roberts na londonskoj premijeri novog filma Ticket to Paradise - 4 +1 Julija Roberts na londonskoj premijeri filma Ticket to Paradise s Georgeom Clooneyjem

Dokazala je to i na premijeri svojeg novog filma "Ticket to Paradise" redatelja Ola Parkera, koja je sinoć održana na trgu Leicester u Londonu.

Julija Roberts za londonsku premijeru odlučila se za crnu večernju haljinu, koja uvijek predstavlja nepogrešiv izbor za svečane prilike. Točnije, odabrala je razigranu kreaciju britanske luksuzne modne kuće Alexander McQueen.

Julia Roberts na londonskoj premijeri novog filma Ticket to Paradise - 1 Julia Roberts u crnoj maksi haljini i sakou modne kuće Alexander Mcqueen (Foto: Profimedia)

Zgodna žena nosila je crni maksi model izraženog dekoltea koji je bio ukrašen kristalno bijelim grafitnim porukama i detaljima u skladu s temom filma.

Od prohladnih rujanskih večeri u Londonu zaštitila se kratkim crnim satenskim sakoom s tri-četvrt rukavima, a izdanje je zaokružila crnim salonkama i s nekoliko decentnih komada nakita. Njezin najupečatljiviji modni detalj i dalje je njezin zapanjujući osmijeh, koji sinoć nije skidala s usana.

Julia Roberts na londonskoj premijeri novog filma Ticket to Paradise - 5 Julija Roberts na londonskoj premijeri filma Ticket to Paradise s Georgeom Clooneyjem (Foto: Profimedia)

Julia Roberts u novom filmu tumači Georgiju koja sa svojim bivšim suprugom Davidom (Georgeom Clooneyjem) otputuje na Bali kada sazna da se njihova kći Lily planira udati za muškarca kojeg je nedavno upoznala.

Julia Roberts na snimanju filma Leave the World Behind - 5 Julia Roberts: Kupaći kostim i kratke hlačice koje se mogu vidjeti i na hrvatskim plažama

Mladenkini roditelji odluče sabotirati njezino vjenčanje kako bi je spriječili u greški koju su i sami napravili prije 25 godina. Pogledajte najavu filma na YouTubeu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju