Na dodjeli filmskih nagrada Britanske akademije (BAFTA) najboljim filmom proglašen je njemački remake antiratnog klasika "Na zapadu ništa novo". Nagradu za najboljeg glavnog glumca osvojio je Austin Butler za ulogu u filmu Elvis, dok je uloga u filmu "Tar" glumici Cate Blanchett osigurala nagradu za najbolju glavnu glumicu.

Galerija Julianne Moore Glumica je nosila crnu haljinu modne kuće YSL Julianne Moore na dodjeli nagrada BAFTA +1 Kombinaciju je upečatljivom učinio plašt od perja

Londonskim crvenim tepihom u nedjelju su prošetale brojne slavne osobe, a među njima i glumica Julianne Moore, čije šik izdanje nije moglo proći neprimijećeno.

62-godišnja američka glumica na dodjelu je stigla u dugoj crnoj haljini bez naramenica koja prati liniju tijela. Radi se o elegantnoj kreaciji s visokim prorezom na nozi modne kuće Yves Saint Laurent.

Julianne Moore na dodjeli nagrada BAFTA - 2 Kombinaciju je upečatljivom učinio plašt od perja (Foto: Profimedia)

Ono što je izdanje učinilo upečatljivim bio je ogrtač napravljen od bijelog perja, koji je kombinaciji donio dozu teatralnosti. Nenametljiva crna haljina tako je zahvaljujući samo jednom efektnom dodatku postala prizor koji se pamti.

Wow, wow i opet wow: Prozirna haljina u kojoj je Julianne Moore ukrala svu pozornost u Veneciji Julianne Moore na Filmskom festivalu u Veneciji - 2 Julianne Moore na Filmskom festivalu u Veneciji - 1 Julianne Moore na Filmskom festivalu u Veneciji - 5 +1 Julianne Moore na Filmskom festivalu u Veneciji - 4

Točka na i glamuroznom izdanju bili su upečatljiva dijamantna ogrlica Serpenti modne kuće Bulgari i dijamantne naušnice.

Odlučila se za sandale s platformom i vrtoglavo visokom potpeticom Odlučila se za sandale s platformom i vrtoglavo visokom potpeticom (Foto: Profimedia)

Glumica je nosila i crne sandale s platformom i vrtoglavo visokom potpeticom te tankim remenčićem oko gležnja.

Julianne Moore na dodjeli nagrada BAFTA Julianne Moore na dodjeli nagrada BAFTA (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju