Još od otvorenja prve trgovine, u skladu s JYSKovom kulturom, rast i nova otvorenja trgovina glavna su fokus područja. Novi koncept uređenja u Hrvatskoj je predstavljen 2018. godine, a do kraja 2024. sve JYSKove trgovine će biti preuređene prema inspirativnom skandinavskom konceptu 3.0.

Solin i Samobor nakon preuređenja, od danas, 09.03. ponovno otvaraju svoja vrata, tako da će svojim kupcima ponuditi osvježeno iskustvo kupovine, kroz koje se njeguju danski korijeni.
Novouređeni prostor nudi novo iskustvo kupovine kako bi kupci imali priliku zaista doživjeti JYSK.
Prirodni, drveni podovi, novo osvjetljenje i suptilne boje važni su elementi novog dizajna. Prezentacijske sobe su opremljene novitetima i ukrašene proizvodima iz aktualnih JYSK trendova i kolekcija. Cilj je pokazati kupcima kako mogu koristiti proizvode i ukrase za stvaranje modernog doma sa skandinavskim dizajnom.

PR PR Foto: PR

»Svojim kupcima želimo omogućiti da osjete skandinavsku kulturu i da istinski dožive sve ono što JYSK nudi. Upravo su prezentacijske sobe mjesto gdje predstavljamo kako se naši proizvodi mogu kombinirati, a mijenjaju se sukladno promjeni asortimana kroz sezone, tako da ih često dočeka nešto novo i inspirativno«, izjavio je Dražen Eldić, Retail manager i član Uprave za JYSK Hrvatska.

I Daruvar je od 09.03. po prvi puta dobio JYSK trgovinu, čime nastavlja širenje i otvaranje novih radnih mjesta. Tako se daruvarska trgovina proteže na gotovo 1.000 kvadratnih metara i zapošljava sedam novih djelatnika.

Kako je izgradnja nove trgovine kao i preuređenje stare u potpunosti u rukama JYSKovog internog E-tima, do sada je JYSK svojim hrvatskim kupcima ponudio inspirativan koncept kupovine na ukupno 44 lokacija. Priprema trgovine od primopredaje do završnog uređenja traje 4-5 tjedana, a istovremeno je bilo potrebno uskladiti aktivnosti paralelno na 3 različite lokacije.

PR PR Foto: PR

Roman Praznik, Store Concept Manager u JYSKu osvrnuo se na proces organizacije uređenja kako bi JYSK otvorio na tri lokacije u istom danu: „Sam proces uređenja uključuje niz aktivnosti od postavljanja poda, preko bojanja zidova, postavljanja rasvjete do finalnog uređenja i dekoriranja. Nužna je bliska suradnja različitih timova kako bi sve prošlo što lakše i bez previše neočekivanih i izvanrednih situacija. S današnjim danom smo podigli ljestvicu i dokazali da možemo bez problema odraditi odličan posao na tri različite lokacije.“

 

Povodom otvaranja nove trgovine u Daruvaru i ponovnog otvorenje trgovina u Samoboru i Solinu, JYSK je pripremio značajne popuste do čak 70 %, a više informacija o samoj ponudi možete pronaći na otvorenje Daruvar, otvorenje Samobor i otvorenje Solin.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju