Na popisima najvećih beauty gafova s crvenog tepiha redovito se nađu i obrve Angeline Jolie iz 2002. godine.

Galerija Angelina Jolie Laura Prepon nekad i sad Laura Prepon nekad i sad +9 Angelina Jolie na dodjeli Zlatnih globusa 2002. godine

Slavna američka glumica poželjela je malo pojačati svoje tanke obrve za dodjelu Zlatnih globusa, ali rezultat i završni dojam bili su sve samo ne dobri. Oblik nacrtanih obrva jednostavno nije odgovarao njezinu licu, a jednako loša bila je boja i pretjerana popunjenost.

Tako jake i dominantne obrve jednostavno nisu odgovarale njezinu licu. Je li za njih bila zaslužna ona sama ili je to greška nekog vizažista, nije poznato, ali slavna ljepotica nakon toga više nije eksperimentirala s takvim "dramatičnim" uređivanjem obrva.

Angelina Jolie na dodjeli Zlatnih globusa 2002. godine Angelina Jolie na dodjeli Zlatnih globusa 2002. godine (Foto: Getty Images)

Gotovo da nema žene koja barem jednom u životu nije prošla kroz fazu loših obrva. Ovisno o trendovima, znali smo ih previše počupati i završiti s tankom crtom ili bismo ih uslijed popularnosti velikih i čupavih obrva previše iscrtali olovkama, gelovima i ostalim kozmetičkim proizvodima za uređenje obrva.

Naravno, tu su i klasične greške u obliku obrva. Nije ih nimalo lako oblikovati na pravilan način i često se događa ih čupamo na potpuno pogrešan način.

Ponekad je potrebna sama mala preinaka u obliku, malo manje čupanja ili lagano pojačavanje gustoće olovkom kako bismo dobili apsolutno savršene obrve koje laskaju našem licu.

Laura Prepon nekad i sad Laura Prepon nekad i sad (Foto: Getty Images)

Veliku promjenu doživjela je i glumica Laura Prepon, koja je uz boju kose dobila i novu boju obrva. Međutim, mnogi beauty stručnjaci smatraju kako je njezinu tenu puno bolje odgovarala prirodna svjetlija i crvenkasta boja obrva (i kose).

U galeriji provjerite kako su se transformirale obrve drugih slavnih dama.

Mila Kunis Mila Kunis (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju