Kada se Nicole Kidman u svibnju 1999. godine s Tomom Cruiseom pojavila na premijeri filma "Nemoguća misija 2", mnogi su primijetili da je glumica vidno neraspoložena.

Hollywoodom su kolale glasine da je njihov brak u velikoj krizi, a da su glasine istinite, Tom je potvrdio nekoliko mjeseci kasnije kad je službeno zatražio razvod od Nicole.

Slavna glumica tijekom posljednjeg zajedničkog pojavljivanja sa suprugom nije mogla sakriti nezadovoljstvo zbog problema u braku, ali zato je to uspjelo drugim poznatim parovima.

Kada su se Jennifer Aniston i Brad Pitt 19. rujna 2004. godine pojavili na 55. dodjeli nagrada Emmy, nitko nije mislio da će to biti njihov zadnji zajednički izlazak na crveni tepih.

Samo četiri mjeseca kasnije svijet je iznenadila vijest da se zlatni holivudski par rastaje. U siječnju 2004. godine Brad je počeo raditi na filmu "Gospodin i gospođa Smith" s Angelinom Jolie, a u ljeto iste godine počele su se širiti informacije o njihovu neobično prisnom odnosu na setu.

Danas znamo da je u vrijeme Emmyja brak Jennifer i Brada bio u krizi koju su pokušavali riješiti, a njihovo pojavljivanje na dodjeli pokušaj smirivanja glasina, pa se na licima glumaca nije dalo iščitati da su pred razvodom.

Par je još jednom dokazao istinitost tvrdnje da izgled vara i da se iza savršenih holivudskih "fasada" često skriva turbulentan odnos.

U galeriji pogledajte još fotografija "sretnih" slavnih parova nastalih tijekom njihova posljednjeg zajedničkog pojavljivanja na crvenom tepihu netom prije prekida.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju