Otkako su ekstenzije postale dio svakodnevice, mnoge žene više se ne dvoume oko promjene frizure i šišanja jer znaju da kratku kosu mogu pretvoriti u dugu sa samo jednim odlaskom u frizerski salon.

Slavne žene mogu si priuštiti puno više eksperimentiranja s ekstenzijama jer im to dozvoljava njihov posao. Tako se Ariana Grande već godinama u javnosti ne pojavljuje bez svog zaštitnog znaka, konjskog repa koji ponekad seže i ispod struka, ovisno o duljini ekstenzija koje u tom trenutku odabere.

Iako je ovakva frizura efektna, u svakodnevnom životu uistinu nije praktična i bilo bi teško s njom odlaziti na posao ili odrađivati svakodnevne obaveze.

Ekstenzije godinama koristi i Beyonce koja također često eksperimentira s izrazito dugačkom kosom.

Povremeno ih ima i Jennifer Lopez koja je nastup na dodjeli nagrada Billboard jednom nosila ekstenzije koje su sezale gotovo do poda.

Većini obožavatelja predivne latino dive nije se svidjela njezina frizura u dugačkoj ravnoj varijanti jer joj je, po njihovom mišljenju, nedostajalo volumena i forme.

U galeriji pogledajte još slavnih dama koje vole ekstenzije i sami procijenite jesu li njihove frizure bile dobra ideja ili teret.

Ankete

(8340) Ovako duge ekstenzije su...

rezultati povratak glasova2293
rezultati

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju