Otkako su ekstenzije postale dio svakodnevice, mnoge žene više se ne dvoume oko promjene frizure i šišanja jer znaju da kratku kosu mogu pretvoriti u dugu sa samo jednim odlaskom u frizerski salon.

Galerija Stella Maxwell Kim Kardashian Nicki Minaj +9 Rita Ora

Slavne žene mogu si priuštiti puno više eksperimentiranja s ekstenzijama jer im to dozvoljava njihov posao. Tako se Ariana Grande već godinama u javnosti ne pojavljuje bez svog zaštitnog znaka, konjskog repa koji ponekad seže i ispod struka, ovisno o duljini ekstenzija koje u tom trenutku odabere.

Ariana Grande Ariana Grande (Foto: Profimedia)

Iako je ovakva frizura efektna, u svakodnevnom životu uistinu nije praktična i bilo bi teško s njom odlaziti na posao ili odrađivati svakodnevne obaveze.

Ekstenzije godinama koristi i Beyonce koja također često eksperimentira s izrazito dugačkom kosom.

Povremeno ih ima i Jennifer Lopez koja je nastup na dodjeli nagrada Billboard jednom nosila ekstenzije koje su sezale gotovo do poda.

Jennifer Lopez često nosi ekstenzije Jennifer Lopez često nosi ekstenzije (Foto: Getty Images)

Većini obožavatelja predivne latino dive nije se svidjela njezina frizura u dugačkoj ravnoj varijanti jer joj je, po njihovom mišljenju, nedostajalo volumena i forme.

U galeriji pogledajte još slavnih dama koje vole ekstenzije i sami procijenite jesu li njihove frizure bile dobra ideja ili teret.

Ankete

(8340) Ovako duge ekstenzije su...

rezultati povratak glasova2285
rezultati

Jennifer Lopez Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju