Ava Gardner, Sophia Loren, Brigitte Bardot, Elizabeth Taylor, Rita Hayworth i druge velike filmske zvijezde dvadesetog stoljeća uvijek će biti legendarne i posebnog sjaja. I danas se divimo njihovoj eleganciji, šarmu i karizmi kakvima teže i mnoge zvijezde današnjice.

Galerija Sophia Loren i Sofia Vergara s 47 godina Gina Lollobrigida i Eva Longoria s 44 godine Brigitte Bardot i Sarah Jessica Parker s 55 godina +6 Elizabeth Taylor i Marisa Tomei s 53 godine

Sredinu 20. stoljeća obilježilo je Zlatno doba Hollywooda, tijekom kojeg su u najvećoj tvornici zabave nastale neke od najvećih filmskih zvijezda svih vremena. Hollywood je tada imao posebnu čar koja se nikada poslije nije više ponovila, a slava toga doba gotovo da je stekla mitska obilježja.

Ava Gardner i Kristen Stewart s 26 godina Ava Gardner i Kristen Stewart s 26 godina (Foto: Profimedia)

Slika nije dostupna 10 slavnih dama koje izgledaju bolje danas nego u svojim 20-ima

I filmske zvijezde današnjice inspiraciju pronalaze u Zlatnom dobu Hollywooda, a mi smo se malo poigrali i usporedili kako je 10 kultnih holivudskih glumica i zvijezda današnjice izgledalo u istim godinama. Zanimljivo je vidjeti kako Sophia Loren i Sofia Vergara izgledaju s 47 godina, Rita Hayworth i Nicole Kidman s 29 godina ili Katharine Hepburn i Cate Blanchett s 50 godina.

Rita Hayworth i Nicole Kidman s 29 godina Rita Hayworth i Nicole Kidman s 29 godina (Foto: Profimedia)

Katharine Hepburn i Cate Blanchett s 50 godina Katharine Hepburn i Cate Blanchett s 50 godina (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju