Za sve mališane i roditelje dizajnirana je personalizirana pričo-kuharica s više od 14 nezaboravnih priča i kreativnih recepata kao stvorenih za posebne trenutke kuhanja i zabavnog druženja. Slatka i slana jela poput Variva za superjunake, Nasmijanih palačinki, Ćevapčića na kotačima ili Bananastog kolača pripremati možete kroz cijelu godinu, a svi maleni ljubitelji hrane jedva će dočekati da na sebe stave pregaču i pokažu svoju (ne)spretnost.

Galerija Pričo-kuharica Pričo-kuharica Pričo-kuharica +7 Pričo-kuharica Do personalizirane pričo-kuharice za Mame ili Tate jednostavno se dolazi skupljajući bodove kupovinom u Lidlu. Bodove za personaliziranu pričo-kuharicu moguće je sakupljati do 31.01 ili do isteka zaliha. Za svakih potrošenih 150 kuna dobit ćete jedan bod. Sa sakupljenih šest bodova, na blagajni preuzimate poklon bon za personaliziranu pričo-kuharicu.

Unutar poklon bona nalazi se jedinstveni kod za besplatnu narudžbu personalizirane pričo-kuharice koja može naručiti isključivo preko web stranice. Sve detalje i korake u videu vam pokazuju Anastazija (stazisweets) i njezina kći Maria.

Pričo-kuharica Pričo-kuharica Foto: Nova Studio

Odaberite pričo-kuharicu za mamu i dijete ili tatu i dijete, uđite u personalizaciju i čarolija može početi. Moguće je čak 165 tisuća kombinacija u kojima možete mijenjati boju kože, boju očiju, oblika očiju, frizure i boje kose, a tati odabrati i boju i oblik brade ili brkova.

Pričo-kuharica Pričo-kuharica Foto: Nova Studio

Uz personaliziranu pričo-kuharicu možete odabrati i posebno ukrasno pakiranje koje će začiniti svako božićno darivanje uz koje će djeca, ali i roditelji, stvarati zajedničke uspomene. Nakon personalizacije, dodajte ukrasno pakiranje i guštajte u najslađem otvaranju vaše pričo-kuharice. U videu pogledajte korake za jednostavnu personalizaciju pričo-kuharice.

Nakon što personalizirate knjigu, nastavite do košarice i unesite jedinstveni kod iz poklon bona na za to predviđeno mjesto. Samo par klikova dijeli vas do nezaboravne čarolije koja počinje čim dostavljač pokuca na vaša vrata i uruči vam ovaj poklon koji ostaje kao trajna uspomena.

Želite li prije naručivanja vlastite personalizirane pričo-kuharice saznati više o receptima koje možete pronaći u kuharicama, pogledajte kulinarski show Skuhaj priče svoje na Lidlovom kanalu na YouTubeu.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Lidl Hrvatska po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju