Britney Spears obožava vrijeme provoditi uz morsku obalu, a posebno na čarobnim Havajima gdje je šetanje u bikiniju normalna pojava


Britney Spears
mamac je za fotografe gdje god se nalazila. Pogotovo kada je u pitanju morski odmor i prizor američke pjevačice u bikiniju. Atraktivna Britney u osudnim kupaćim kostimima osjeća se jednako dobro kao i dok nastupa na sceni, a njeni obožavatelji tvrde da nikad nije izgledala bolje.

Britney Spears vjeruje da bismo trebali voljeti svoje tijelo bez obzira na konfekcijski broj.

Iako su je neki optužili za digitalno manipuliranje slikama koje objavljuje na svojem Instagram računu, neretuširane fotografije s jedne plaže na Havajima upućuju da Britney ima uistinu impresivne trbušnjake. Oni najviše dolaze do izražaja kada nekadašnja pop princeza stoji ili baca loptu.

Od najranijeg djetinjstva bila sam aktivna i pazila sam na svoje tijelo. Čak I kada sam bila nešto teža, uvijek je bila moja osobna odluka da se vratim u fit formu, a ne zato što mi je to rekao,’ izjavila je u jednom od intervjua Britney Spears želeći dati do znanja kako je najvažnije da se osoba osjeća dobro u svojoj koži bez obzira na konfekcijski broj.

Uostalom, život je prekratak da bismo brinuli o ‘šlaufićima’ na predjelu trbuha koji se pojave kao posljedica nabiranja kože svaki put kad sjednomo, ili nagnemo gornji dio tijela prema naprijed.

U fotogaleriji pogledajte kako Britney Spears uživa u morskim radostima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju