U "Seksu i gradu" vidjeli smo puno zgodnih i privlačnih muškaraca, ali kada bi se birao najveći komad kultne serije puno glasova sigurno bi dobio lik Smitha Jerroda, odnosno glumac Jason Lewis koji i danas izgleda jednako dobro, ako ne i bolje

Plavokosi ljepotan Smith Jerrod jedan je od likova koji je obilježio seriju "Seks i grad". Na njegov izgled i šarm pala je i Samantha Jones, a Smith joj se toliko svidio da je sa seksi Apolonom imala i dugu vezu, iako je Samantha bila poznata po tome da ljubavne vezu nisu za nju.

'U 'Seksu i gradu' vidjeli smo puno zgodnih i privlačnih muškaraca, ali kada bi se birao najveći komad kultne serije puno glasova sigurno bi dobio lik Smitha Jerroda, odnosno glumac Jason Lewis'

Otkako je glumac Jason Lewis snimio "Seks i grad" prošlo je oko 15 godina, ali najveći komad kultne serije i danas izgleda fenomenalno, pa možda još i bolje! Godine definitivno laskaju njegovoj šarmantnosti što dokazuju i fotografije koje ovaj 45-godišnjak objavljuje na svom Instagramu.

Prema fotografijama jasno je da Jason, koji živi u Los Angelesu, punim plućima uživa u kalifornijskom suncu, puno vremena provodi na plaži te je strastveni surfer. Uz prizore svojih odličnih, zabavnih provoda ne propušta pokazati i svoje mišićavo tijelo kojem smo se divili i u "Seksu i gradu".

Pogledajte 7 fotografija koje dokazuju da je Smith Jerrod, odnosno Jason Lewis, i dana najveći komad iz "Seksa i grada".
 

 

 

Hanging out between surfs in #nicaragua #slackline #slackyoga

A post shared by Jason Lewis (@jasonleelewis) on

 

 

Hammock nap after an amazing morning of surf and some great double overhead lefts!! #lifeisgood #nicaragua #surf

A post shared by Jason Lewis (@jasonleelewis) on

 

 

A post shared by Jason Lewis (@jasonleelewis) on

 

 

A post shared by Jason Lewis (@jasonleelewis) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju