Zapitate li se ikad kako danas izgledaju vaše osnovnoškolske simpatije s velikih i malih ekrana? U našoj galeriji provjerite jesu li neki od najvećih srcolomaca iz 80-ih i 90-ih još uvijek jednako neodoljivi.

Galerija Najveći srcolomci - 4 Ralph Macchio 1984. godine i danas Najveći srcolomci - 5 +5 David Hasselhoff (66) 1991. godine i 2017. godine

Rijetko koja djevojčica nije se zaljubila u Ralpha Macchija nakon što je odgledala film "Karate Kid", veliki hit iz 1984. godine. Danas 57-godišnji glumac u to vrijeme imao je 23 godine i preko noći postao simpatija tinejdžerica diljem svijeta.

Ralph i danas izgleda sjajno i mladoliko, ali jednom prilikom otkrio je da ga je upravo njegov izgled "kočio" u napretku karijere. Naime, producenti ga nisu željeli u svojim filmovima jer je i u zrelim godinama izgledao kao dječarac.

Najveći srcolomci - 2 Jason Priestley (49) 1990. godine i 2017. godine Foto: Guliver/CoverImages
Krajem 1990. godine u SAD-u se počela prikazivati serije "Beverly Hills 902010", koja je iznjedrila dva ultimativna seks-simbola 90-ih. Jason Priestley i Luke Perry podijelili su obožavateljice serije u dva tabora. Dok su jedne voljele dobroćudnog i nježnog Brendona, druge su obožavale nesputanog zločestog dečka Dylana.

U galeriji pogledajte jesu li godine mazile velike filmske i TV zavodnike iz 80-ih i 90-ih ili ipak više nisu tako neodoljivi kao u vrijeme najveće slave.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju