Novi Samsung pametni telefoni iz A serije inovacija su na tržištu upravo zbog nevjerojatnih mogućnosti pomoću kojih ćete zabilježiti savršene fotografije bez imalo napora. Riječ je o dva nova uređaja – Samsung Galaxy A9 i Galaxy A7 koji će postati vaši najbolji prijatelji, pogotovo u situacijama kada želite zabilježiti jedinstvene životne trenutke.

SITUACIJA BR. 1


Nalazite se s prijateljima u klubu i želite objaviti savršenu fotografiju na svojim društvenim mrežama, ali mračno osvjetljenje to ne dopušta?


Kamera na novom Galaxy A9 omogućuje snimanje jasne i svijetle slike u uvjetima slabog osvjetljenja s 24MP glavnim objektivom, koji radi prekrasne fotografije u bilo koje doba dana. Njegova stražnja kamera je prva četverostruka kamera na svijetu te donosi niz inovacija i novih mogućnosti pomoću kojih ćete zabilježiti dinamične i lijepe fotografije bez napora.

  PR PR

SITUACIJA BR. 2


Jedete u novom popularnom restoranu i htjeli biste da svi vaši prijatelji to vide, ali hrana ne izgleda toliko dobro na slikama kao uživo?


Hrana nikad nije bila toliko fotogenična uz optimizator scene na novom Samsung pametnom uređaju. Galaxy A7 ima inteligentni sustav kamere koja automatski podešava razinu zasićenosti, balans bijele boje i razinu osvjetljenja. Štoviše, ima 19 načina prilagodbe kako bi vaše konačne slike izgledale što prirodnije i upravo onako kako ih vidite vlastitim očima.

PR PR

SITUACIJA BR. 3


Želite li novi selfie, a nemate „pri ruci“ nikog za ulogu fotografa?


Ne brinite jer uz Galaxy A7 moći ćete uživati u jasnim selfiejima u bilo koje doba dana te nikada nećete morati brinuti o idealnoj rasvjeti uz 24 MP prednju kameru i podesivu LED bljeskalicu. Uz efekt zamućenja, Selfie Focus i Pro Lighting Mode možete oponašati profesionalnu studio rasvjetu, a možete i dodatno personalizirati svoje fotografije uz AR emoji i laskave filtere.

PR PR

SITUACIJA BR. 4


Otišli ste na izlet i krajolik u kojem se nalazite jednostavno oduzima dah, ali kamera na vašem pametnom uređaju to ne uspijeva „uhvatiti“?


Ultraširoki objektiv od 8 MP, s kutom od 120 stupnjeva, iste je širine vidnog polja kao i čovjekovo oko. Ako fotografirate ekspanzivne krajolike, tulume ili neku drugu prigodu sada imate više prostora za rad. S 24 MP objektivom i dubinom polja, značajka Live Focus omogućuje vam da sami upravljate dubinom polja podešavanjem efekta zamućenja kako bi stvorili fantastične fotografije. Uz Galaxy A7 uređaj imate kontrolu u stvaranju i oblikovanju fotografija kako bi one izgledale baš kako vi zamišljate.

PR PR

Sigurni smo da će Galaxy A7 i Galaxy A9 zadovoljiti sve one koji su željni besprijekornih fotografija i modernih pametnih uređaja koji privlače poglede. Za dodatne informacije o uređajima posjetite https://www.samsung.com/hr/.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju