Potrošili se i zadnju kapljicu parfema i sada dvojite da li da bočicu bacite ili da je čuvate na polici (zajedno s hrpom drugih bočica parfema)? Ne morate ni jedno drugo jer našli smo super način kako iskoristiti prazne, ali još uvijek mirišljave bočice

Prazne bočice parfema ne morate baciti, a postoji i bolji način kako da ih iskoristite nego da ih držite na polici.

Bočice kao miris za ormar...

Sve što morate napraviti je bočicu parfema staviti u ormar među odjeću ili u ladicu s donjim rubljem i ono će poprimiti miris vašeg omiljenog parfema. Naime, nakon što iskoristite i zadnju kapljicu parfema, miris se još dugo zadržava u bočici pa zašto ga ne iskoristiti maksimalno?

Sve što morate napraviti je bočicu parfema staviti u ormar među odjeću ili u ladicu s donjim rubljem

Nemojte se obeshrabriti zbog toga što je naoko nemoguće skinuti raspršivač s parfema tj. jednostavno ga odvrnuti kao što to radimo s ostalim bočicama.

Uz pomoć običnih kliješta za nekoliko sekundi odstranit ćete raspršivač, samo budite oprezni kako ne biste kliještima zahvatili stakleni dio bočice.

Prazne bočice parfema ovako će dobiti novu svrhu, a vaša odjeća divan miris.

... i kao ukras

Kako su to bočice predivnog dizajna, možete ih također iskoristiti i kao ukras u sobi ili kupaonici. A osim što će biti poput staklenih figurica, svaki puta kada ćete podignuti čep - podsjetit ćete se na dragu osobu ili neke posebne životne trenutke.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju