Trenje bedara jedno o drugo može izazvati neugodno crvenilo između nogu. Protiv ove takozvane ‘zajedene’ kože ima lijeka, a isti se nalazi u vašoj kozmetičkoj torbici


Žene jačih nogu i punijih bedara znaju da duže hodanje i znojenje može dovesti do bolnog crvenila izazvanih trenjem kože.

Da bi spriječili trenje gole kože bedara, na iste nanesite masnu kremu ili deodorant u stiku koje će spriječiti neugodno crvenilo i iritaciju.

U narodu se ovaj problem naziva i ‘zajedena’ koža, a obično se problem manifestira i kroz tamne mrlje ili depigmentaciju s unutrašnje strane bedara.

Do ovog problema rijeđe dolazi kada osoba nosi pamučne hlače ili čarape koje ublažavaju trenje, no gotovo ga je nemoguće izbjeći u slučaju da nosite suknju na gole noge.

Iritaciju i crvenilo kože umanjit će aplikacija masne kreme ili gela na unutrašnju stranu bedara, budući da skliskost kože olakšava kretanje. No neke slavne žene, koje imaju ove probleme, posegnut će i za deoderantom u stiku. Otkrijte i 4 drugih problema s kojima se susreću žene jačih bedara.

Na svojem Instagram profilu ovaj je trik podijelila američka komičarka Amy Schumer, koja bez zadrške govori o svojem tijelu. Nanijela je deodorant u sticku prije nego što je krenula na Met Galu održanu u New Yorku.

 

Video koji objavljuje @amyschumer

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju