Odjeća i kut snimanja može vizualno prikriti određene dijelove tijela. Trudna Chrissy Teigen zato na nedavnim fotografijama, uopće ne izgleda trudno


Manekenka Chrissy Teigen u sedmom je mjesecu trudnoće, ali to se ne može vidjeti golim okom na posljednjim fotografijama. Fotografi su je uhvatii u šetnji Los Angelesu u izdanju koji je nenamjerno ‘sakrio’ trudnički trbuh.

Chrissy Teigen je u sedmom mjesecu trudnoće, ali na fotografiji ne izgleda trudno zahvaljujući kutu snimanja te odabranoj odjeći koja odvlači pažnju.

Odabrala je kratke hlače i štikle visokih potpetica koje su istaknule njene mišićave noge te tako odvukle pažnju s gornjeg dijela tijela. Istovremeno, kut snimanja stanjio je britanski model odjeven u topao pullover u boji kože te šik kaputić. Saznajte ovdje koje namirnice treba jesti svaka trudnica.

Chrissy je priznala da je trudnički stil preuzela od Kim Kardashian, pa ne čudi što se posljednjih mjeseci može vidjeti u kratkim odjevnim komadima, prozirnim tkaninama i pripijenim haljinama.

Chrissy Teigen i njen suprug John Legend očekuju svoje prvo dijete – djevojčicu, u travnju ove godine. Zavirite u našu fotogaleriju i saznajte kakav je zapravo trudnički stil Chrissy Teigen.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju