Cindy Crawford je jedna od najpopularnijih supermodela svih vremena koja 20. veljače slavi 50. rođendan. Obožavatelji tvrde da nikad nije izgledala bolje


Cindy Crawford
je odlučila ovaj važan rođendan povesti na obalama Saint Barthélemy u Francuskoj. Fotografi su je uhvatili u odvažnom bikiniju koji je razotkrio tijelo što prima velike komplimente i u petom desetljeću životu. Za njega su zaslužni dobri geni, ali i zdrav život.

Zdrava prehrana
'Biranje zdravijih opcija u prehrani lakše je što sam starija, jer se osjećam bolje kad jedem dobro,' priznala je Cindy Crawford.

Supermodel izbjegava jesti kaloričnu hranu poput slatkiša, rafiniranih ugljikohidrata i procesuirane hrane, no to ne znači da se odriče baš svega. 'Obožavam čokoladu i jedem je svaki dan. Obično pojedem malu šaku čokolade u komadićima sa 74 posto kakaa, koje zadovolje moju želju za slatkim.' Ovdje pronađite kako su izgledali nekad, a kako izgledaju sada legendarni supermodeli devedesetih.



Redovita vježba
'Vježbam s osobnom trenericom tri puta tjedno. Obično napravim kružni trening gdje kombiniram dizanje utega s aparatima, izvođenjem čučnjeva i trbušnjaka. Ako u tjednu uspijem ugurati vožnju bicikla ili trčanje sa suprugom ili prijateljicom, to je samo bonus!' kaže Cindy.

Slavni supermodel priznaje da joj u vježbanje ne dolazi prirodno, ali se lakše 'prisili' na trening kada ima zakazan termin s trenericom. Ovdje otkrijte vježbu koja zamijenjuje 1.000 trbušnjaka.

Sreća je tajna dobrog izgleda
'Pokušavam jesti zdravo u 80 posto situacija, i mislim da to pali u mojem slučaju. Pazim na sebe, vježbam redovito već 25 godina, ne pušim, uvijek koristim kremu za sunčanje i preparate prilagođene mojem tipu kože. No najvažnije od svega, važno je biti zahvalan u životu. Kada si zahvalan, onda si i sretan, i to se odražava na izgledu,' priznaje slavni supermodel.

Zavirite u našu fotogaleriju i usporedite kako je Cindy Crawford izgledala na vrhuncu svoje karijere i danas.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju