Time magazin prošetao je Alejom sjećanja i prisjetio se kakve su muškarce žene smatrale najpoželjnijima prije šezdeset godina. Iznenađujuće, na tom se polju nije mnogo toga promijenilo


Žene koje su sudjelovale u anketi magazina Life (današnji Time) 1956. godine kad su opisivale savršenog partnera željele su da isti bude visok, plavoook i atletski građen. Maštale su o muškarcu koji će im pomagati u domaćinstvu, koji ima stalan posao i načitan je.

Žene su prije 60 godina maštale o muškaracu koji će im pomagati u domaćinstvu, koji ima stalan posao i načitan je.

Najmanje poželjnim karakteristikama ocijenile su posesivnost, egocentričnost i nepristojnost. Istaknule su kako ne žele muškarca koji naređuje, koji je dominantan i škrt. Uz to nisu željele partnera koji nije spreman posjećivati njene prijatelje i obitelj.

Unatoč ovom popisu kvaliteta i mana, savršenim muškarcem proglasili su pjevača i tv voditelja Perryja Comoa, koji je bio visok tek 168 centimetara, imao je tamne oči, a u medijima se hvalio da nikada nije oprao suđe. Pogledajte kako danas gleda savršeno tijelo diljem svijeta.

Povrh svega, Perry je bio u sretnom braku s Roselle Belline punih 65. godina te tako naglasio činjenicu i da su žene prije šezdeset godina najviše voljele zabranjeno voće.

U videu poslušajte jednu od popularnijih Comovih pjesama, a u našoj fotogaleriji pogledajte koji su se slavni muškarci još našli na popisu najsavršenijih te davne 1956. godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju