Anna Victoria je fitness zvijezda Instagrama koja broji više od 850.000 tisuća obožavatelja. Iako je poznata po 12-tjednom jelovniku i režimu vježbama koji jamči savršeno tijelo, nedavno je objavila fotografiju kojom je iznenadila mnoge

Anna Victoria vjeruje da zdrav duh živi u zdravom tijelu. Upravo zato svojim obožavateljima na Instagramu savjetuje prehranu temeljenu na mnogo svježeg voća i povrća uz umjereno, ali redovito vježbanje. Zdravim navikama istesala je nevjerojatno tijelo, koje rado fotografira i pokazuje na društvenim mrežama.

No, ono što se vidi na fotografijama, nekada ne odgovara stvarnoj slici. Potaknuta razgovorima o nevjerojatnim idealima ljepote po kojima se 'sude' brojne žene, odlučila je na svojem Instagram profilu objaviti što se dogodi s njenim trbušnim 'pločicama' kada sjedne.

 

A photo posted by Anna Victoria (@annavictoria) on


'Postoje dva razloga zašto želim podijeliti ovu fotografiju s vama: prvi razlog je što želim da znate kako višak kože na predjelu trbuha nakon što sjednete nije pojava koje bi se trebali sramiti. Drugi razlog je što sam nekada u prošlosti na ovakav prizor u ogledalu znala automatski pomisliti fuj, jer me društvo natjeralo da tako razmišljam,' priznala je Anna Victoria.

 

A photo posted by Anna Victoria (@annavictoria) on


'Vaš trbuh ne treba biti savršeno ravan da biste se voljeli, bili samopouzdani, prekrasni i sveukupno zapanjujuća osoba. Kao društvo ne bismo trebali dopustiti da neke fizičke karakteristike postave standard zbog kojih ćemo se voljeti ili ne. Svako zaslužuje da se voli, međutim to je lakše reći nego napraviti,' dodala je instagramska ljepotica i prikupila 29 tisuća lajkova za svoju iskrenost.

 

 

A photo posted by Anna Victoria (@annavictoria) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju