Victorija Beckham i Louise Adams su sestre koje brojne fizičke sličnosti, ali i ljubav prema modi. No dok jedna pruža usluge bogatim klijenticama iz reda javnih osoba, druga je orijentirana na pristupačne modne komade koje si mogu priuštiti ‘obične’ dame iz susjedstva


Victoria Beckham
ima mlađu sestru Louise Adams koja je njena vjerna kopija. Sestre dijele iste oči, oblik nosa i vilice, te izgledom podsjeća na britansku dizajnericu. Ne čudi što ih mediju zovu blizankama iako postoji dvije godine razlike u godinama.

Louise Adams također ima smisao za modu. No umjesto dizajniranja skupocjenih modnih kombinacija za slavne dame iz svijeta showbiza, mlađa sestrica vodi butik odjeće Hidden Closet (skriveni ormar) u malom gradiću Hoddesdon u Hertfordshireu u kojem se mogu haljine po cijeni od dvjestotinjak kuna.

Obje sestre imaju po četvero djece te mnoge obaveze zbog kojih nisu u stalnom kontaktu. No kako je Victorija Beckham nedavno podsjetila svoje obožavatelje na Instagramu, obitelj je ipak najvažnija.

Uz fotografiju koja pokazuje da Victorija i Louise uistinu dijele zapanjujuću sličnost, dizajnerica je napisala: ‘Tako sam se dobro provela sa svojom sestrom sinoć. Vrijeme provedeno u krugu obitelji je tako dragocijeno.’

Slika i nadahnut tekst dobili su više od 120.000 lajkova u manje od 24 sata, te brojne komentare Victorijinih obožavatelja koji se ne mogu načuditi sličnosti između britanske dizajnerice i njene sestre.

Sliče li vam Victoria Beckham i njezina sestra Louisa Adams?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju