Ruski milijarder Mihael Gucerijev priredio je vjenčanje za pamćenje svojem sinu Saidu i njegovoj odabranici – Khadiji Uzhakhovu, za koji se pretpostavlja da je koštalo i do 1 milijarde američkih dolara

Dvadesetiosam godina star Said Gucerijev izrekao je sudbonosno da osam godina mlađoj zaručnici Khadiji Uzhakhovoj ovoga vikenda pred šesto gostiju u Moskvi.

Svadbena svečanost održana je u luksuznoj dvorani Safisa koja je bila preplavljena svježim cvijećem, najfinijim kristalom i drugom raskošnim predmetima za ukrašavanje.

 


Iako su goste na zabavi zabavljali Jennifer Lopez, Enrique Iglesias i Sting, glavna zvijezda večeri bila je prekrasna mlada odjevena u vjenčanicu s potpisom Elieja Saaba.

 

 

A photo posted by @_wedding_world on


Riječ je raskošnom modelu koji je bio optočen biserima, a koji je s dugim šlepom težio oko 12 kilograma, zbog čega je Khadiji u kretanju pomagalo nekoliko osoba.

Uvezenu haljinu iz Pariza obitelj je platila oko 175.000 kuna, a mlada ju se sparila s odgovarajućom torbicom istog dizajnera, dijamantnom ogrlicom i tijarom.

Gosti i mladenci jeli su europske i azijske delicije, te se sladili ogromnom tortom u bijeloj boji koja se sastojala od čak devet impresivnih katova. Ovdje otkrijte 10 svadbenh trendova za 2016. koji prkose tradiciji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju