Ruski milijarder Mihael Gucerijev priredio je vjenčanje za pamćenje svojem sinu Saidu i njegovoj odabranici – Khadiji Uzhakhovu, za koji se pretpostavlja da je koštalo i do 1 milijarde američkih dolara

Dvadesetiosam godina star Said Gucerijev izrekao je sudbonosno da osam godina mlađoj zaručnici Khadiji Uzhakhovoj ovoga vikenda pred šesto gostiju u Moskvi.

Svadbena svečanost održana je u luksuznoj dvorani Safisa koja je bila preplavljena svježim cvijećem, najfinijim kristalom i drugom raskošnim predmetima za ukrašavanje.

 


Iako su goste na zabavi zabavljali Jennifer Lopez, Enrique Iglesias i Sting, glavna zvijezda večeri bila je prekrasna mlada odjevena u vjenčanicu s potpisom Elieja Saaba.

 

 

A photo posted by @_wedding_world on


Riječ je raskošnom modelu koji je bio optočen biserima, a koji je s dugim šlepom težio oko 12 kilograma, zbog čega je Khadiji u kretanju pomagalo nekoliko osoba.

Uvezenu haljinu iz Pariza obitelj je platila oko 175.000 kuna, a mlada ju se sparila s odgovarajućom torbicom istog dizajnera, dijamantnom ogrlicom i tijarom.

Gosti i mladenci jeli su europske i azijske delicije, te se sladili ogromnom tortom u bijeloj boji koja se sastojala od čak devet impresivnih katova. Ovdje otkrijte 10 svadbenh trendova za 2016. koji prkose tradiciji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju