Re(tro)aktiviraj se uz dm!

 

Niste ni primijetili da su dani postali sve duži i sunčaniji jer sunce najčešće promatrate na aplikaciji za vremensku prognozu? Imamo rješenje za vas!

Nakon pomnog istraživanja po arhivima antičkih igara, Robert Knjaz i dm pripremili su video uratke u kojima ćete o omiljenim igrama iz djetinjstva saznati nešto novo. Podsjetite se na djetinjstvo uz dm i Roberta Knjaza, osvježite zanemareno znanje o školici i naučite najmlađe članove obitelji kako je najobičnija kreda dovoljna za sate i sate igre.

Da, istina je! Nekada je djeci veći strah bio da će ostati bez krede nego bez baterije na mobitelu.

Gumi-gumi na Trgu bana Jelačića?

Možda nakon što uđete u formu u svom kvartu? Mjesto nije bitno, bitno je samo malo dobre volje da uz puno dobre zabave iskoristite dan i napravite nešto dobro za svoje zdravlje!

Koja je bila vaša omiljena igra u djetinjstvu? Posjetite dm-ov YouTube kanal i podsjetite se na zaboravljene igre zbog kojih smo jedva čekali veliki odmor u školi i nerijetko kasnili na nastavu.

Ako vam gumi-gumi, krede ili pikule nisu pri ruci, sve što vam je potrebno za Re(tro)aktivaciju ovog svibnja možete pronaći u dm-u (i pritom uštedjeti). Kako? Saznajte na linku: dm.hr/retroaktivirajse.

P.S. Re(tro)aktivacija će produžiti trajanje baterije na vašem pametnom uređaju jer igranje školice i gumi-gumija nije preporučljivo uz mobitel u džepu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju