Manekenka Chrissy Teigen i pjevač John Legend imaju jedan od najsretnijih brakova u svijetu showbiznisa. Slavni pjevač otkrio je čime ga je osvojila njegova voljena


Chrissy Teigen
je netipični model za kupaće kostime koji obožava kuhati i jesti hranu punu bjelančevina i zdravih masnoća. No njezin izgled nije bio presudan faktor u osvajanju srca Johna Legenda.

Dobio sam njezin broj mobitela, i počeli smo se dopisivati. Što smo se više dopisivali to sam počeo uviđati njezin smisao za humor. Počeo sam se zaljubljivati u to kako je pametna i duhovita,’ prepričao je poznati glazbenik za Entertainment Tonight, čime ga je osvojila njegova supruga. 

S njegovom procjenom slaže se i više od 8 milijuna obožavatelja na Instagramu, koje Chrissy redovito časti detaljima iz privatnog života, te iskrenim razmišljanjima o životu, a pogotovo nakon rođenja njihove četveromjesečne kćerkice Lune.

U fotogaleriji pogledajte neka od najslađih izdanja Chrissy i Johna, a u nastavku teksta i video spot za pjesmu ‘All of Me’ koja prikazuje djelić njihove ljubavi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju