Cijela Hrvatska pratila je ljubavni podvig 18-godišnjeg Mihaela Diklića iz Zagreba koji je putem oglasa tražio crvenokosu djevojku iz noćnog tramvaja broj 32. Došli smo do Mihaela i doznali je li mu se misteriozna dama javila i hoće li ova ljubavna priča imati sretan kraj

Mihael Diklić mladić je koji nije mogao zaboraviti crvenokosu djevojku koju je u noći s petka na subotu ugledao u tramvaju broj 32. Djevojka crvene kose i prelijepog osmijeha izašla je na stanici prije Mihaelove pa Mihael nije uspio doznati tko je ona.

Nikako je nije mogao izbaciti iz glave i odlučio ju je potražiti putem oglasa koji je zalijepio na tramvajskoj stanici u Vrbanima na kojoj je 'misteriozna' mlada dama izašla. Kako doznajemo iz prve ruke, Mihaelu se djevojka javila, no nažalost, od njihove ljubavi neće biti ništa jer je ona zauzeta.


'Djevojka koju sam tražio ima dečka i od nas neće biti ništa. Ne želim otkrivati ništa više o njoj jer nikako ne želim ugroziti njenu privatnost niti privatnost njenog dečka jer su oboje veoma dragi i dobri ljudi', rekao nam je Mihael.

No kako se ovaj 18-godišnjak pokazao velikim romantičarom, vjerujemo da neće trebati dugo da srce simpatičnog mladića osvoji neka druga, slobodna djevojka. I da će zajedno slušati Disciplinu kitschme, Mihaelov najdraži bend.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju