Tajice već dugo nisu odjevni komad rezerviran za odlazak na treninge. Odavno su postale dio sjajnih modnih izdanja i nezaobilazan dio garderobe dama koje obožavaju to što tajice izgledaju odlično i istovremeno su vrlo udobne.

Galerija Kožnate tajice su sjajan dodatak garderobi Kožnate tajice odlično se slažu s traper komadima Zara, 22,95 eura +8 Mango, 22,99 eura

U hladnijem periodu godine mnoge dame klasične modele tajica zamjenjuju kožnatim opcijama koje se fantastično slažu s čizmama, gležnjačama, tenisicama, ali i cipelama na potpeticu.

Kao i vaše uobičajene crne tajice, i kožnati modeli jednostavni su za stiliziranje. Jednako dobro funkcioniraju u kombinaciji s bijelom košuljom i širokom majicom s kapuljačom. Odvažnije dame sigurno ne mogu odoljeti ni kožnatim kombinacijama od glave do pete.

Ako se još uvijek pitate trebaju li vam kožnate tajice u ormaru, u nastavku smo izdvojili sedam opcija kako ih kombinirati koje bi vas mogle potaknuti na kupovinu. Ako se to dogodi, u galeriji na početku teksta čeka vas ponuda kožnatih tajica u trgovinama.

1. Visoke čizme, predimenzionirana bijela košulja i prsluk

I ne morate imati prsluk u ormaru, za sjajnu kombinaciju za odlazak na posao ili na druženje s prijateljicama bit će vam dovoljne kožnate tajice, bijela košulja predimenzioniranog kroja i visoke čizme, a i gležnjače su opcija s kojom nećete pogriješiti.

2. Predimenzionirano pletivo i tenisice

U zimskim mjesecima obožavamo nositi toplo pletivo, a predimenzionirani modeli u kombinaciji s kožnatim tajicama i tenisicama savršena su opcija za ležerna druženja.

3. Dolčevita i sako u kombinaciji s kožnatim tajicama

Još jedan način da kožnate tajice pretvorite u savršen komad za odlazak na posao jest taj da ih nosite u kombinaciji sa sakoom. Ispod sakoa možete nositi dolčevitu, ali i bluze, košulje... Odluka je na vama, a svaka od spomenutih opcija izgleda odlično.

4. Hoodie, jakna i tenisice

Opet se vraćamo ležernijim kombinacijama. Samo pogledajte modno izdanje u nastavku i vjerujemo da će vam se javiti želja za kožnatim tajicama koje su savršen par udobnim hoodie majicama.

5. Koža na kožu

Vjerujemo da će kožnate kombinacije od glave do pete biti odabir odvažnijih dama. U svakom slučaju, radi se o sjajnom odabiru za, primjerice, večernje izlaske.

 6. Kožnate tajice i visoke potpetice

Kožnate tajice mogu biti dio elegantnih izdanja koja uključuju cipele na visoku potpeticu. Kombinirajte ih sa sakoom i štiklama i dobit ćete izdanje u kojem možete otići na posao, a onda produžiti na spoj ili večeru s prijateljicama.

7. Koža i traper

Kožnate hlače i komadi od trapera još su jedan savršen par. Jakne od trapera u kombinaciji s kožnatim tajicama kombinacija su u kojoj možete ušetati u proljeće.

Kožnate tajice odlično se slažu s traper komadima Kožnate tajice odlično se slažu s traper komadima (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju