Volite li šljokice i dugine, odnosno boje jednoroga, onda bi vam se mogla svidjeti čarobna posteljina ukrašena šljokicama i s efektom boja koje se prelijevaju. Posteljina dolazi u tri veličine, u svaku spavaću sobu unijet će djelić čarolije, a zbog svojih svijetlih, veselih boja stvorena je za proljetne dane koji nam stižu.

Galerija Posteljina sa šljokicama u ljubičastoj, ružičastoj i duginim bojama - 1 Posteljina sa šljokicama u ljubičastoj, ružičastoj i duginim bojama - 2 Posteljina sa šljokicama u ljubičastoj, ružičastoj i duginim bojama - 4 +2 Posteljina sa šljokicama dolazi u prelijepim nježnim bojama

Posteljina sa šljokicama dostupna je u ljubičastoj, ružičastoj i duginim bojama, a birati možete između jednostruke veličine (153 kune), za bračni krevet (229 kuna) i king size krevet (306 kuna). Posteljina ima ombre efekt s prelijepim svjetlucanjem i bojama koje se prelijevaju ovisno o tome iz kojeg se kuta gleda.

Luster od perja ukrašen kristalima - 2 Luster od perja ukrašen kristalima koji će biti glavna zvijezda svake sobe

Želite li svojoj spavaćoj sobi dodati malo magičnosti i predivnih boja, ova svjetlucava posteljina učinit će upravo to, a može se kupiti u online trgovini Next. Ljubičasta i posteljina u bojama duge dostupne su u svim veličinama, dok će se ružičasta moći kupiti od sredine veljače.

Posteljina sa šljokicama u ljubičastoj, ružičastoj i duginim bojama - 5 Posteljina sa šljokicama dolazi u ružičastoj, ljubičastoj i duginim bojama (Foto: www.nextdirect.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju