Nije tajna da stomatolozi preporučuju Philips Sonicare električnu četkicu za zube, a mi donosimo više nego dovoljno razloga zašto da je i vi počnete koristiti.

 Philips Sonicare električna četkica za zube ima mekane fleksibilne bočne strane i vlakna koja se prilagođavaju obliku površine svakog vašeg zuba te tako osiguravaju 4x bolji površinski kontakt i uklanjaju do 10x više naslaga s teško dostupnih područja. Sva ta svemoguća vlakna utjecat će i na vaše desni koji će biti 7x zdraviji, a mrlje sa zubiju uspjet ćete ukloniti u samo tri dana, bez posebnih tretmana.

Philips Sonicare električna četkica za zube odraditi će sav posao brige i njege vaših zuba, desni i usne šupljine umjesto vas. U dršku četkice ugrađen je senzor za detekciju agresivnog četkanja kao nježni podsjetnik da smanjite pritisak ako je potrebno. Tako možete poboljšati svoju tehniku i postići nježnije i učinkovitije čišćenje zubi.

Ukoliko vam nije dovoljno razloga zašto je električna četkica za zube najbolji izbor za vas donosimo još par natuknica:

• Vraća vas na mjesta koja ste propustili, za 100 % pokrivenost
• Upozorava vas kada previše jako pritišćete
• Nudi pet načina rada i tri razine intenziteta
• Usmjerava četkicu i označava područja koja su vam promakla
• Jednostavno i elegantno se puni – kod kuće i na putu
• Uklanja mrlje sa zubiju tako da su vam bijeli zubi nadohvat ruke

Dostupna je i Philips Sonicare for Kids – električna četkica za zube koja poboljšava dječju rutinu pranja zubi. Električna četkica za zube Philips Sonicare ima glave četkice u dvije veličine koje su posebno dizajnirane za nježno čišćenje i zaštitu zuba kako rastu.

PR PR

Philips Sonicare for Kids električna četkica za zube namjenjena je za djecu od 7 i više godina. Pruža maksimalno uklanjanje naslaga, soničnu tehnologiju, prilagodljive naljepnice i edukacijske alate koji pomažu djeci u usvajanju dobre navike zabavnog četkanja zuba. Zahvaljujući ugrađenom timeru pomaže djeci da peru zube pune dvije minute, koliko preporučuju i stomatolozi. Uz dva načina rada prilagođena djeci ova snažna električna četkica za zube osigurava ispravno čišćenje za djecu različitih dobi – način rada male brzine za mlađu djecu i način rada za stariju djecu.

Uživajte u dugotrajnom svježem dahu, bijelim zubima i lijepom osmjehu uz Philips Sonicare električne četkice.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju