Modni znalci najavili su koje boje će obilježiti jesen pred nama, a među sedam boja svoje mjesto dobila je i uvijek popularna maslinastozelena. U našoj anketi pitali smo vas koja je od ponuđenih sedam boja vama osobno najdraža, a pobjedu je odnijela upravo ova svestrana nijansa zelene. Iza sebe je ostavila čak i mnogima omiljenu fuksiju.

Galerija Maslinasto zelena kao dio kombinacija ulične mode - 1 Maslinasto zelena kao dio kombinacija ulične mode - 1 Maslinasto zelena kao dio kombinacija ulične mode - 2 +18 Maslinasto zelena kao dio kombinacija ulične mode - 3

Naime, maslinastozelene nijanse savršeno se uklapaju u jesensku garderobu, a imaju i moć podizanja kombinacije na jednu višu razinu.

Kada razmišljamo o neutralnim nijansama, većina će prvo pomisliti na boje kao što su bež ili smeđa, međutim i maslinastozelena je još jedna neutralna nijansa koja se tako dobro spaja sa svim komadima iz ormara.

Popularne boje za jesen - 1 Koju ćete nositi? Sedam boja koje će vladati jesenskim kombinacijama

Bez obzira na vaš stil, možete pronaći komad u maslinastozelenoj boji koji će se idealno uklopiti među vašu odjeću. Jesen pred nama savršena je prilika da maslinastozelenu, ako već niste, uključite u svoju garderobu.

Maslinasto zelena kao dio kombinacija ulične mode - 2 Maslinasto zelena kao dio kombinacija ulične mode (Foto: Guliver Image)

A kako je nositi?

1. Među omiljenim jesenskim komadima je pletivo. Džemperi u maslinastozelenoj boji idealni su za sve koji žele igrati na sigurno i imati komad koji će biti nosiv godinama.

2. Maslinastozeleni kožnati komadi izgledaju fantastično. U nadolazećem razdoblju umjesto crnih ili smeđih kožnatih hlača isprobajte maslinastozelene. Ako niste fan kožnatih hlača, probajte cargo modele, koji su kao stvoreni za ovu boju.

3. Hrabro kombinirajte maslinastozelenu s drugim bojama. Možete čak spojiti i više nijansi zelene. U svakom slučaju, ova boja slaže se s gotovo svim bojama, tako da se nemojte plašiti raznih kombinacija.

Ako vam je potrebna dodatna inspiracija, u našoj galeriji pogledajte kako zelena izgleda kao dio ulične mode, a pogledajte i mali dio ponude maslinastozelenih komada u trgovinama - od balonera, preko hlača i haljina do modnih dodataka.

Maslinasto zelena kao dio kombinacija ulične mode - 4 Sako u maslinasto zelenoj boji izgleda sjajno (Foto: Guliver Image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju