Modni znalci najavili su koje boje će obilježiti jesen pred nama, a među sedam boja svoje mjesto dobila je i uvijek popularna maslinastozelena. U našoj anketi pitali smo vas koja je od ponuđenih sedam boja vama osobno najdraža, a pobjedu je odnijela upravo ova svestrana nijansa zelene. Iza sebe je ostavila čak i mnogima omiljenu fuksiju.

Naime, maslinastozelene nijanse savršeno se uklapaju u jesensku garderobu, a imaju i moć podizanja kombinacije na jednu višu razinu.

Kada razmišljamo o neutralnim nijansama, većina će prvo pomisliti na boje kao što su bež ili smeđa, međutim i maslinastozelena je još jedna neutralna nijansa koja se tako dobro spaja sa svim komadima iz ormara.

Slika nije dostupna Koju ćete nositi? Sedam boja koje će vladati jesenskim kombinacijama

Bez obzira na vaš stil, možete pronaći komad u maslinastozelenoj boji koji će se idealno uklopiti među vašu odjeću. Jesen pred nama savršena je prilika da maslinastozelenu, ako već niste, uključite u svoju garderobu.

A kako je nositi?

1. Među omiljenim jesenskim komadima je pletivo. Džemperi u maslinastozelenoj boji idealni su za sve koji žele igrati na sigurno i imati komad koji će biti nosiv godinama.

2. Maslinastozeleni kožnati komadi izgledaju fantastično. U nadolazećem razdoblju umjesto crnih ili smeđih kožnatih hlača isprobajte maslinastozelene. Ako niste fan kožnatih hlača, probajte cargo modele, koji su kao stvoreni za ovu boju.

3. Hrabro kombinirajte maslinastozelenu s drugim bojama. Možete čak spojiti i više nijansi zelene. U svakom slučaju, ova boja slaže se s gotovo svim bojama, tako da se nemojte plašiti raznih kombinacija.

Ako vam je potrebna dodatna inspiracija, u našoj galeriji pogledajte kako zelena izgleda kao dio ulične mode, a pogledajte i mali dio ponude maslinastozelenih komada u trgovinama - od balonera, preko hlača i haljina do modnih dodataka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju