Kada je riječ o odabiru idealnog kupaćeg kostima, kriteriji su vrlo različiti i ne vežu se usko za sezonske trendove. Osim na oblik tijela treba obratiti pažnju i na grudi, točnije na broj košarice, posebno kada je riječ o malom poprsju. Donosimo 3 glavna pravila kod odabira kupaćeg kostima za male grudi

Galerija


Nebrojeno puta objašnjavali smo kakvi su krojevi i dezeni idealni za velike grudi, no ni ženama malog poprsja nije lako odabrati savršen model.

Kako bismo vam pomogli, pitali smo modnu dizajnericu Martinu Felju za savjete koji će vam pomoći u odabiru:

1. BOJA
Kada je riječ o bojama, male grudi podnose sve, a najbolje im pristaju moćne boje i upečatljivi uzorci. Najmanje im laskaju crna i siva boja.

Želite li istaknuti dekolte poslužite se pomagalima poput silikonskih ili spužvastih jastučića te čvrstih, postavljenih košarica.

Martina: S bojama nema ograničenja. Moja su preporuka kričave, neonske boje, a i uzorci su dobrodošli. Šare i dezeni neka budu čim krupniji i upečatljiviji.

2. MODEL
Model grudnjaka koji pristaje malim grudima ovisi o željama njihove ponosne vlasnice. Želite li istaknuti dekolte, poslužite se pomagalima poput silikonskih ili spužvastih jastučića te čvrstih, postavljenih košarica.

Martina: Push-up košarice i postavljeni bikini trokutići dobar su odabir, ali male grudi ne moraju nužno biti pojačane jer one ne vise niti ne bježe iz grudnjaka. Meni je lijepo vidjeti djevojku s malim grudima u običnom bikiniju bez jastučića. Izbjegavajte banana kroj grudnjaka ravnih površina jer on će vizualno smanjiti i spljoštiti grudi.

3. APLIKACIJE
Ovogodišnji trendovi kupaćih kostima vrlo su maštoviti, a među njima se nalazi puno onih koji su kao stvoreni za male grudi. Aplikacije pružaju 3D-efekt te vizualno pojačavaju košaricu i idu u korist decentnom poprsju.

Martina: Aplikacije poput resica, volana, zakovica, perlica i ušivenih cvjetića savršeno pristaju malim grudima jer ih vizualno povećavaju.

Pogledajte i kombinacije za plažu u glam, klasičnom i sportskom stilu.