Vremenska prognoza možda nije onakva kakvu bismo očekivali u ovom dijelu godine, ali ljeto je pred vratima i mnogi su produženi vikend iskoristili za odlazak na more, a u tjednima pred nama to će činiti sve više i više ljudi.

Galerija Jednodijelni kupaći kostimi imaju velik broj obožavateljica Oysho, 45,99 eura Pull&Bear, 15,99 eura +12 Calzedonia, 61,90 eura

Ljeto pred vratima znači i da je vrijeme za kupovinu kupaćeg kostima. Među najtraženijim modelima i ove su godine jednodijelni kupaći kostimi, koje žene vole jer im pružaju osjećaj sigurnosti prilikom kupanja i sunčanja i jer pristaju svima.

Trgovine u svojoj ponudi imaju razne modele jednodijelnih kupaćih kostima, od onih klasičnih preko modela s izrezima do kupaćih kostima bez naramenica.

Tu su i razne boje, od klasične crne pa sve do šarenih kostima s raznim uzorcima.

15 haljina bez kojih su proljeće i ljeto na hrvatskim ulicama nezamislivi Bijele haljine su omiljene u toplijem dijelu godine Zara, 49,95 eura Mango, 69,99 eura +12 Bershka, 25,99 eura

Dakle, svatko može pronaći nešto za sebe, a mi smo također zavirili u ponudu trgovina i webshopova i u galeriji na početku teksta izdvojili 15 jednodijelnih kupaćih kostima koji možda postanu i vaš odabir za ovo ljeto.

Sinsay, 9,99 eura Sinsay, 9,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

HUGO (Fashion&Friends), 105 eura HUGO (Fashion&Friends), 105 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

H&M, 34,99 eura H&M, 34,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju