Nova reklama Nike-a jednim je udarcem ostvarila dva cilja: poučila je žene kako kupiti sportski grudnjak, a u prvi plan stavila je 'stvarnu' ženu s oblinama koja druge dame motivira za fizičku aktivnost


Fotografija žene s oblinama u sportskom grudnjaku vizual je nove reklame robne marke Nike, koja prima mnoštvo komplimenata na društvenim mrežama. U samo jednom danu na Instagram profilu ovoga brenda primila je više od 67 tisuća lajkova te brojne pozitivne komentare.

'Napokon prava žena koja pokušava svoje tijelo održati zdravim,' napisala je jedna žena u komentarima na vizual, a druga nadodala kako se 'osjeća jako motiviranom' jer novi oglas komunicira kako je vježbanje namijenjeno svima, a ne samo mršavim damama.

 

A photo posted by NikeWomen (@nikewomen) on


U želji da ženama pomogne s odabirom savršenog grudnjaka za vježbanje, Nike je objavio savjete koje pomažu u kupovini ovog sportskog komada.

3 savjeta za kupnju sportskog grudnjaka

1. Birajte modele manjeg obruba
'Većina žena kupuje sportski grudnjak preširokog obruba i premalih košarica. Podignite ruke iznad glave. Ako se porub grudnjaka pomakne, vjerojatno trebate manji model.' otkrili su stručnjaci iz Nikea na svojem Instagram profilu.

Većina žena kupuje sportski grudnjak preširokog obruba i premalih košarica. Podignite ruke iznad glave. Ako se porub grudnjaka pomakne, vjerojatno trebate manji model.

2. Testirajte prostor između grudnjaka i tijela
Obrub sportskog grudnjaka trebao bi biti čvrsto priljubljen uz tijelo. Gurnite prst između tijela i obruba grudnjaka i provjerite koliko zapravo imate slobodnog mjesta.

Sportski grudnjak je konstruiran da podnese više napora od klasičnih modela koje nosimo svaki dan. Upravo zato obrub mora biti priljubljeniji uz kožu.

3. Pripazite na naramenice
Ako naramenice grudnjaka možete nategnuti sve do visine ušiju, vjerojatno na sebi imate preveliki sportski grudnjak. Svakako uzmite manji model.

Savjet plus:
Uvijek birajte sportske grudnjake od sintetičkih materijala koji upijaju znoj i tako omogućavaju da se on ne zadržava na koži.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju