Riječi volim te nisu nužne kada nekome želimo dati do znanja da ga volimo jer ljubav možemo pokazati i reći na bezbroj načina. A kako vi, naše čitateljice svojim voljenima govorite da ih volite, pročitajte u nastavku teksta

Galerija Kako reći \'volim te\' bez korištenja te dvije riječi - 6 Kako reći \'volim te\' bez korištenja te dvije riječi - 14 Kako reći \'volim te\' bez korištenja te dvije riječi - 1 +11 Kako reći 'volim te' bez korištenja te dvije riječi Na našoj Facebook stranici imali smo jednu lijepu molbu za sve vas, naše čitateljice – "reci volim te bez korištenja te dvije riječi".

Mnoge od vas pokazale su da im da takvih riječi ne nedostaje i da se ljubav zaista može izreći i pokazati na bezbroj načina. I iz najjednostavnijih riječi poput "Čuvaj se" može se iščitati velika ljubav kakvu želimo čuvati i imati za čitav život.

Poruka voljene osobe da nam je skuhala najdraže jelo, da se brine da negdje sretno stignemo, da se brine da se ne prehladimo, mali znaci pažnje – sve to govori "volim te".Skupili smo 15 vaših poruka u kojima ste nam otkrili kako vi govorite "volim te" bez korištenja te dvije riječi. U nastavku teksta pročitajte 10 poruka u kojima će se mnogi sigurno prepoznati, a sve poruke pronađite u fotogaleriji.

1. Ma kakva dijeta, kupit ću ti burek. – Kristina Crnjak

2. Kupila Nutellu. - Darija Marušić

3. Javi se kad stigneš. - Vesna Hercegovac

4. Vozi polako! - Martina Bajrić

5. Čuvaj se. - Anita Nita Živković

6. Ljubavi, ustani se na posao, gotova je kava i doručak. - Velimira-Niko Gazibarić

7. Danas su pohanci za ručak. – Andreja Peter

8. Ne dam te nikome! - Adela Žunabović

9. Pokrij leđa, nahladit ćeš bubrege. - Zrinka Antalović

10. Ti si moj dah. – Željka Kosor
Kako reći \'volim te\' bez korištenja te dvije riječi - 7 Kako reći 'volim te' bez korištenja te dvije riječi Foto: Zadovoljna.hr
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju