Žene znaju da su guste najlonke poput korzeta – dobra kamuflaža za šlaufiće na predjelu trbuha. Dokazala je to i mlada Milly Smith na svojem Instagram profilu

Najlonke imaju dvostruku ulogu – griju noge u hladnim danima, ali i služe kao svojevrsni steznik za ženska kritična područja. Njihovom fleksibilnošću poslužila se i mlada mama Milly Smith iz Ujedinjenog Kraljevstva kako bi dokazala ovu tvrdnju.

Fotografirala se s gustim najlonkama koje su prekrivale njezin trbuh tijela okrenutog ravno prema kameri  te s onima postavljenima malo iznad zdjelice te pozirajući s boka. Na prvoj fotografiji tako je stvorila iluziju vidljivo tanjeg tijela, dok je na drugoj slici njezina majčinska figura izgledala punije.

 

A photo posted by Milly Smith(@selfloveclubb) on


Ista djevojka, isti dan, isto vrijeme. Ovo nije prije i poslije. Ovo nije tjelesna transformacija nakon gubitka kilograma niti promocija neke tvrtke za mršavljenje. Osjećam se ugodno u svojem tijelu na obje fotografije. Niti jedna od tih fotografija nije manje važna. Zbog ni jedne se ne osjećam manje ili više kao ljudsko biće. Niti jedna ne zaziva ponižavajuće ni prljave komentare.

Tako smo zaslijepljeni kako bi pravo tijelo trebalo izgledati i što je zapravo ljepota da bi me ljudi smatrali manje atraktivnom s promjenom poze za koju mi je trebalo 5 sekundi. Koliko je to smiješno? Obožavam se fotografirati na ovaj način jer mi pomaže da racionaliziram svoje negativne misli.

 

A photo posted by Milly Smith(@selfloveclubb) on

Nemojte se uspoređivati, živite samo za sebe. Nema nikoga na ovom planetu tko je poput vas i to je prilično zapanjujuće kada razmislite o tome. Svijet ne treba još jednu kopiju, treba vas. Mi smo vrijedni, valjani i moći preko svih granica, napisala je 23 godina stara Milly Smith uz spomenutu fotografiju koja je dobila oko 70.000 lajkova.

Na svojem Instagram profilu Milly je dosad otkrila koje je sve nesigurnosti imala u prošlosti vezane uz depresiju, tjeskobu, pretjeranu konzumaciju hrane i nedostatak samopouzdanja, a s kojima se mogu poistovjetiti mnoge njene pratiteljice na ovoj društvenoj mreži.

 

 

 

A photo posted by Milly Smith (@selfloveclubb) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju