Kako se (uz malu pomoć dm-a) pripremiti za vruće ljetne dane?

Lipanj je vruć mjesec za još vrelije popuste u dm-ovom Svijetu prednosti. Skupljači bodova ujedinite se i od 1. do 15. lipnja uživajte u neodoljivim popustima.

Sve dame koje svoju kozmetičku torbicu žele osvježiti razigranijim tonovima ljeta, za 15 bodova mogu kupiti bilo koji proizvod dekorativne kozmetike MaxFactor ili pak vrhunske Maybelline Colossal maskare, ruževe te sjajila i lakove za nokte po 30 % povoljnijoj cijeni.

Ako volite sunce i ljeto, ne zaboravite da ipak svoju kožu morate zaštititi od štetnih posljedica izlaganja suncu. Uz 15 bodova dm će vam osigurati 30 % povoljniju zaštitu od štetnog UV zračenja, a za bilo koja 3 kupljena proizvoda za zaštitu od sunce, dm vam poklanja wet bikini bag za još jednu brigu manje pri odlasku na plažu.

Kako biste i brigu o kosi prilagodili novim vremenskim uvjetima, u svom dm-u potražite proizvode Fitoval, Garnier i Gliss i za 15 bodova odaberite najbolju njegu po 30 % nižoj cijeni.

U dm-u znaju da se protiv vrućine borite kratkim hlačicama i sandalama, pa ovog lipnja i za to imaju spremno rješenje u obliku 30 % popusta (u zamjenu za 15 bodova) na Scholl baterijske aparate za njegu stopala i noktiju te sve proizvode branda Veet, uključujući električni trimer i kreme za depilaciju prilagođene upravo vašem tipu kože.

Kao i uvijek, dm je pripremio popuste na proizvode koje trebamo svaki dan, bez obzira na živu u termometru. Tako za 15 bodova možete ostvariti 30 % popusta pri kupnji bilo kojeg proizvoda brandova J's baby, Ariel, Silan, Bis, Čarli, Naturella i Plidenta.

Uz to, za samo 10 bodova ostvarujete 30 % popusta na Paloma Pure white troslojni toaletni papir te kapsule Encian suhog pivskog kvasca (90 komada), a popust od 10 kuna u zamjenu za 10 bodova možete ostvariti na Nestle NAN 4 600g.

Uživajte bezbrižno na suncu, a za više detalja o pogodnostima Svijeta prednosti pratite dm-ovu internetsku i Facebook stranicu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju