Model Chrissy Teigen proslavila se svojim izgledom, ali i britkim jezikom. Nikad nije skrivala svoja mišljenja, a otvoreno je progovorila i o majčinstvu te činjenici da slavne žene u rekordnom roku gube trudničke kilograme


Chrissy Teigen
bila je gošća emisije Today show na jednoj američkoj televiziji gdje je iskreno progovorila o trudnoći i majčinstvu. Otkrila da joj se život u potpunosti promijenio otkad je prije sedam mjeseci donijela na svijetu kćer Lunu Simonu.

Iako je lijepa manekenka u vrlo kratkom roku izgubila trudničke kilograme, nije se libila otvoreno priznati što se zapravo krije iza toga rekordnog uspjeha.

"Mi (javne osobe) imamo nutricioniste, imamo trenere, imamo svoje rasporede i svoje dadilje. Mi imamo ljude koji nam omogućuju da se vratimo u formu u kratkom vremenu. Nitko ne bi trebao osjećati da je to normalno ili realistično."



Chrissy Teigen vjeruje da se mnoge mame opterećuju svojom težinom nakon poroda te uspoređuju sa slavnim ženama iako nemaju na raspolaganju tim stručnjaka koji će im pomoći u dostizanju nerealnih rezultata.

Zgodna mama priznala je da život pod svjetlom reflektora nije lak, jer se svaki njezin potez kritizira i secira. Nepoznati ljudi na društvenim mrežama opominjali su jer kuha s djetetom u naručuju, ali i zato što im se ne sviđa autosjedalica od njene male princeze što je utjecalo na njezino raspoloženje.

"Mislim da je vrlo malo priča o postporođajnoj depresiji ili u mojem slučaju o teškoći da uskladim svoj posao, bebu i pronađem vremena za svog supruga nakon rođenja Lune."

Dakako, 30 godina stara ljepotica ne bi mijenjala svoju majčinsku ulogu ni za što na svijetu. Otkrijte i ovih 10 zapovijedi za odgajanje samopouzdane kćerke.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte neke poznate postporođajne transformacije slavnih dama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju