Jennifer Ginley iz Liverpoola proglašena je za Miss Slinky 2017. Ova titula dodjeljuje se damama koje svojim tjelesnim transformacijama nadahnjuju druge i potiču ih na zdravi način prehrane

Jennifer Ginley postala je Miss Slinky za 2017. Ova 26 godina stara djevojka iz Liverpoola do ove je važne titule došla nakon jednogodišnje dijete uz pomoć koje je izgubila polovicu svoje težine, odnosno oko 60 kilograma.

Kada je donijela odluku da promjeni životne navike imala je oko 120 kilograma na visinu od 165 centimetara. Nikad nije doručkovala, a ostatak dana jela je grickalice, masnu hranu iz dostave, čokolade i pila gazirana pića.


Iako bi povremeno isprobavala razne dijete, bila je vrlo nezadovoljna svojim izgledom. Štoviše, svojem je dečku zabranila da je zaprosi jer nije željela biti debela mlada.

Moj dečko Luke i ja zajedno smo 11 godina i uvijek sam ga odgovarala od prošnje jer nisam mogla sebe zamisliti kao mladu u svojoj veličini
, priznala je Jennifer Ginly za "The Daily Mail".

Od grickalica do zdrave hrane
Uz pomoć organizacije "Slimming World" koja nudi pomoć pri mršavljenju, Jennifer je počela jesti zdravu i svježu hranu i redovito vježbati.

Za doručak bi obično pojela zobenu kašu s voćem. Poneka voćka bi se našla na jelovniku i za međuoobrok. Za ručak bi pojela domaću povrtnu juhu sa sendvičem napravljenim od cjelovitih žitarica i tunom.

Popodne ili navečer dopustila bi si malu vrećicu čipsa ili pokoju kockicu tamne čokolade, a za večeru bi jela obrok s visokim udjelom bjelančevina i malo ugljikohidrata kao što je pirjana piletina s povrćem, variva od junetine, omleti i slično.

Trud joj se isplatio, a od lipnja 2015. do lipnja 2016. izgubila je oko 60 kilograma, odnosno polovicu svoje prijašnje težine.

Promjena razmišljanja o hrani
Ovisnost o hrani ili problemi s njom, kako god to želite zvati, ne nestaju preko noći. Treba biti smiren i dosljedan. Neke tjedne nećete skinuti onoliko koliko ste željele, i tada ćete se htjeti vratiti svojem starom prijatelju – kaloričnoj hrani za utjehu.

Kada bih vidjela iskušenje, npr. pizzu rekla bih naglas. Obožavam pizzu, ali znate što volim još više – gubitak kilograma. Razmišljala sam o vaganju, i pizza je postala manje privlačna, otkrila je na svojem Instagram profilu ova Britanka koju na toj društvenoj mreži prati 117.000 osoba iz cijelog svijeta.

Miss Slinky 2017. godine je zdrava, zadovoljna svojim izgledom i zaručena. Ovih blagdana napokon je Lukeu rekla da i ne može dočekati kada će početi isprobavati vjenčanice.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju