Taylor Swift otputovala je na odmor s dečkom, a sa svojim obožavateljima podijelila dio čarobne atmosfere u tropskom raju


Taylor Swift
počastila je svoje obožavatelje privatnim fotografijama s odmora u tropskom raju. Na svojem Instagram računu objavila je prizore u bikiniju, koji su u svega nekoliko sati prikupili više od milijun lajkova.

 

A photo posted by Calvin Harris (@calvinharris) on


Slavna pjevačica je najviše komplimenata dobila za čipkasti bikini Valencia australskog modnog brenda For Love & Lemons.

Riječ je o podstavljenom modelu na vezanje koji podiže grudi, a osobito laska ženama koje nose manje brojeve. Ovdje otkrijte kako možete odabrati najbolji kupaći kostim za svaki oblik tijela.

 

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on


LijepaTaylor prati modne novitete i prilagođava svoj stil najnovijim trendovima. Najčešće se može vidjeti u oskudnim minicama i haljinama koje naglašavaju njene duge noge. Ovdje pogledajte 10 naj izdanja koje laskaju nogama, po uzoru na Taylor Swift.

Kad je u pitanju odjeća za plažu voli sve od retro dvodijelnih kupaćih kostima s visokim strukom gaćica,  preko sportskih modela u neonskim bojama do delikatnih komada prošivenih neočekivanom, ali efektnom čipkom.
 

 

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju